İnegöl'de mobilya şöleni başlıyor. MODEF Fuarcılık Şirketi tarafından bu yıl 38'ncisi düzenlenen MODEF EXPO Fuarının açılışı bugün yapılacak.

BİNLERCE ZİYARETÇİ BEKLENİYOR

MODEF EXPO Fuarı 17-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 27 bin 100 metrekare kapalı ve portatif alanda düzenlenecek fuara 38 ülkeden 20 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

180 FİRMA VAR

Fuarda, 180 firma stantlarında yeni ürünlerini dünyaya sunacak. Saat 14.00'te yapılacak fuar açılışının, Bursa ve İnegöl protokolünün katılımıyla yapılacağı bildirildi.

ÖZEL TASARIMLAR SUNULACAK

MODEF Başkanı Yavuz Uğurdağ, "Mobilyacılarımız 2018 yılı için hazırladıkları birbirinden özel tasarımlarını sunacaklar. Firmalarımız bu yıl çok iddialı ürünler tasarlayıp ürettiler.

Her biri çok özel olan yeni sezon ürünler, sağlamlıkları ve fiyat avantajları ile dikkatleri üzerine çekecekler. Dünyanın farklı ülkelerinden 500 dolayında ziyaretçilerimizin uçak biletlerini ve konaklamalarını karşılıyoruz.Bunlar çok ciddi ve büyük firmalar.

SEKTÖR HAREKETLENECEK

Bu yıl 1500'e yakın yurtdışı alım heyetinin fuarımızı ziyaret etmesini bekliyoruz. Profesyonel ziyaretçilerimizin üst düzey katılım göstermelerini bekliyoruz. Fuar mobilya sektörünü hareketlendirecek.

İnşaatta ara eleman sıkıntısı derinleşiyor... Kentsel dönüşüm için el ele çalışılmalı İnşaatta ara eleman sıkıntısı derinleşiyor... Kentsel dönüşüm için el ele çalışılmalı

Kalitesi, güveni, tasarımı ve yeni trendleri ile kendini kanıtlamış olan İnegöllü mobilyacılarımız bu fuar ile kendilerini profesyonellere tanıtma fırsatı bulacaklar" diye konuştu.