Bildim eğitim kurumları yönetim kurulu başkanı Yılmaz Şimşek yaptığı açıklamada;

''İnegöl Bildim Eğitim Kurumları olarak 2013 yılında İnegöl Halkına Etüt Merkezimizle hizmet vermeye başladık. Mesleki açıdan çok önemsediğim Etüt Merkezini amacına uygun yani; çocukların ödev yaptığı, gün içerisinde anlamadığı konuların tekrarını yaptığı faydalı bir öğrenme biçimi.

Çocuklarımızın öğrenmeleriyle birlikte özgüvenleri arttı, velilerimizin ise; çocuklarıyla ders çalışmadıkları için kaliteli anne-baba ilişkileri gelişti. Bu durumda veli memnuniyetiyle birlikte en iyi reklam, yaptığımız işin kalitesiyle doğru orantılı olduğu için ciddi bir yayılımla etüt merkezimize olan talep arttı.

Bu doğrulta da yeni Bildim Bilim Kursu, Bildim British Town Dil Okulu ve Alanyurt Pazar Yeri yanında Özel Bildim Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokul'u açarak öğrencilerimizi Dünya vatandaşı olarak yetiştirme adına çıktığımız yolda deneyimli kadrolarla bir dil bir insan felsefesiyle öğrencilerimizin ölçülemeyen değerlerini ölçerek geliştirerek çocuklarımıza değer kattık.

Temel ilkemiz olan veli memnuniyetini kazandık. Bu memnuniyet doğrultusunda 8. Sınıfı bitiren öğrencilerimizin anne-babalarının yoğun isteği ve gelecek hedefleyen öğrencilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermek adına akademik eğitim yapan Özel Bildim Akademi Anadolu Lisesini açtık.

Bursanın o ilçesinde minik sporcular ödüllerini aldı Bursanın o ilçesinde minik sporcular ödüllerini aldı

Amacımız çocuklarımıza hedefleri olan üniversiteleri kazandırma adına akademik çalışmaların ön plana çıktığı, dershane ihtiyacı olmayan kurumumuzla bu hizmeti İnegöl halkına sunmaktır. İnegöl'ümüze, öğrencilerimize, velilerimize ve ülkemize hayırlı olması dileğiyle saygılarımı sunarım'' dedi.