2016 yılının son maçıydı Kasımpaşa ile oynanan Türkiye Kupası karşılaşması. 5 yabancısıyla maça çıkmış Süper Lig takımına karşı kaybedilmesini eleştirmeyeceğiz tabii.

Fakat, Tuzla'nın, Gümüşhane'nin, Erzincan'ın, Aydın'ın önemli işler yaptığı yapabildiği bir ortamda Süper Lig'den gelebilecek en iyi iki takımı çekmemize rağmen ortaya koyduğumuz mücadeleyi anlamamaya da devam edeceğiz.

Maçın ikinci yarısına bakıp ümitlenelim hadi, skorun 3-0'a geldiğini unutup. Fakat, bu kadar basit gol yeme hastalığımıza da çare aramayı unutmayalım.

Mahmut adındaki gence değinip değinmemekte kararsızım. Ya adam akıllı oyna, ya da git bir fabrikada çalış.

Bu kafayla senden bir nane olmaz mı diyelim illa kahve ağzıyla.

İnegölspor'u izlerken; 'Bitsin artık bu çile, çekemem bile bile' nağmeleri aklıma geliyor. Onun için 2016 bitti. 2017, yeni umutlarla başlasın. İnegölspor'da yeni yılda umut olsun.

RAİF ÇOK GOL ATAR

Raif, İnegölspor'a geri dönüyor. Bu konuda görüştüğüm kişilerden memnun olanlar da var, beğenmeyenler de... İyi de bu adam İnegölspor tarihinin en çok gol atan oyuncusu.

Dışarıda başarılı olamadı ama genel manada burada çatır çatır goller attı.

2.ligin gol krallığını yaşadı. Raif konusunda bence haksızlık ediyorsunuz. Raif, İnegölspor'da ritmini bulsun çok gol atar.

Biz Eren'lere, Emre Aktaş'lara sabrettik golleri yok da; Raif, buranın evladı sayılır. Sabredin, güzel işler yapar.

YOĞURTÇU UŞAK'TA

Hüseyin Yoğurtçu, İnegöl'ün yetiştirdiği değerli bir isim. Futbol camiasında 'Adam gibi adam' diyebileceğimiz efendi, karakterli ve geleceği açık bir futbol adamı.

Sezon başında İnegölspor'dan ayrılmıştı. Şimdi Uşakspor'da. Yardımcı antrenörlük yapıyor. Sosyal medyada paylaşmasa haberimiz olmayacaktı.

Başarılı bir şekilde yollarına devam ediyorlar. İnşallah şampiyonluk hedeflerine ulaşırlar. Hüseyin Yoğurtçu'ya başarılar dilerken; ilerleyen yıllarda belgelerini tamamladığında İnegölspor'un başında göreceğimizi de ümit ediyorum.