İnegöllü firma Da Capo'nun TIR'ı Türkiye'yi dolaşacak. Bodrum Kaymakamlığı'nın himayesinde, Bodrum Tanıtma Vakfı ve Bodrum Belediyesi'nin öncülüğünde oluşturulan Bodrum Tanıtım TIR'ı, Konacık Gazderesi'nden Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ile Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon'un katılımıyla uğurlandı.

BODRUM SİZİ ÇAĞIRIYOR

"Bodrum Sizi Çağırıyor" sloganıyla başlatılan projeye, Bodrum Ticaret Odası (BODTO), Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Bodrum Otelciler Derneği (BODER), Bodrum Denizciler Derneği, IMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi ve TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu da destek veriyor.

Ateş Pahası Deyiminin Hikayesi Ateş Pahası Deyiminin Hikayesi

ÇİÇEK GİBİ SÜSLENDİ

Eşsiz Bodrum logosu ile Bodrum'un simgesi begonviller ve mavi beyaz Bodrum evleriyle süslenen TIR'ın içinde Bodrum tabloları, üç boyutlu Bodrum tanıtım filmi, mandalina gazozu, kolonyası ve lokumu gibi Bodrum'un yerel tatları ve ürünlerinden oluşan tanıtım materyalleri bulunuyor.

TIR'da görevli ekip ise gittiği her ilde Bodrum'u sevenlerine daha yakından tanıtacak.

29 İLİ GEZECEK

2017 yaz sezonu öncesinde iki ay boyunca Türkiye genelindeki 29 ili gezecek olan TIR; Aydın, İzmir, Balıkesir, Eskişehir, Bursa, Çanakkale, Edirne, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Zonguldak, Samsun, Ordu, Trabzon, Rize, Artvin, Kars, Erzurum, Sivas, Malatya, Diyarbakır, Gaziantep, Adana, Mersin, Kayseri, Ankara, Konya, Antalya ve Denizli'ye ulaşacak.