AK Parti Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, 46 ünit olarak Sağlık Bakanlığı tarafından tescili yapılan İnegöl Diş Hastanesi'nin bölge hastanesine dönüşmesi çalışmalarında da son aşamaya gelindiğini söyledi.

DİŞ HASTANESİ'NE BAĞLI OLARAK HİZMET VERECEK

Milletvekili Şahin, İnegöl'e 22 km uzaklıkta olan Yenişehir'de, TOKİ konutlarındaki Sosyal Tesis alanında 10 ünitlik Semt Polikliniği kurmak için yürütülen çalışmalarda son aşamaya gelindiğini belirterek,

"Gerekli hazırlıklar tamamlandı, önümüzdeki günlerde Yenişehir'deki poliklinik hizmete girecek. Poliklinik İnegöl Diş Hastanesi'ne bağlı olarak hizmet verecek" dedi.

12 YENİ HEKİM ATANDI

İnegöl Diş Hastanesi'nde 22 diş hekiminin görev yaptığını aktaran Şahin, hastanenin hekim sayısını arttırmak amacıyla yaptıkları girişimlerin olumlu sonuçlandığını belirterek, "Hastaneye 10 Diş Hekimi açıktan atanıyor. Yeni hekimler 21 Mart'ta göreve başlayacaklar."

Keten tohumu ne işe yarar faydaları ve zararları nedir? Keten tohumu ne işe yarar faydaları ve zararları nedir?

"Ayrıca Sivas ve Ağrı'dan 2 Diş Hekimi İnegöl'e atandı, bu hekimlerde önümüzdeki günlerde göreve başlayacaklar. Böylece İnegöl Diş Hastanesi'ndeki diş hekimi sayısı 34'e yükselecek. Yeni hekimler göreve başladığında İnegöl Diş Hastanesi 24 saat esaslı hizmet vermeye başlayacak" dedi.

HER ALANDA İYİ ŞARTLAR SAĞLANIYOR

Milletvekili Şahin, AK Parti'nin Türkiye'nin kalkınması ve ülkede yaşayan herkesin sağlık başta olmak üzere her alanda en iyi şartlarda hizmet alması için çalıştığını vurgulayıp,

"AK Parti Milletvekilleri olarak bizler de, halkımızın talep ve beklentileri doğrultusunda hizmetlerin halkımıza ulaşması için gereken çalışmaları yapıyoruz. Bütün bunlar halkımızdan aldığımız destek ile ve özveriyle gerçekleşiyor" diye konuştu.