Süper Lig'de 33. hafta heyecanı tek maçla başlıyor Süper Lig'de 33. hafta heyecanı tek maçla başlıyor
Bordo Beyazlı ekip tesislerde çalışmalarını sürdürdü. Futbolcular düz koşunun ardından dar alanda top kapma çalışması yaptı.

3 ETAPLI ÇALIŞMA
Çalışmalar hakkında açıklama yapan İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, hazırlanan programlarını aksatmadan uyguladıklarını belirterek, “Çalışmalarımız lige kadar 3 etaplı bir çalışma şeklinde sürecek. Birinci etabındayız ve program aksatmadan yolunda gidiyor. Şuanda her şey yolunda. İyi bir çalışma ortamı var. Havalarda iyi gidiyor. Çok bunaltıcı sıcaklar yok çok şükür. Birinci kamp dönemini bayrama kadar sürdüreceğiz.”dedi.

KAMP NEVŞEHİR’DE
Nevşehir’de kamp yapılacağını ifade eden Yıldırım, “2 kamp dönemini orada geçireceğiz. 10’ar günlük kamp dönemlerimiz olacak. Orada hazırlık maçlarımızda olacak. Hazırlık maçı programımızın tarihleri belli. Takımlarda yavaş yavaş belli oluyor. İnşallah iyi bir hazırlık dönemi geçireceğiz.”ifadelerini kullandı.

HEYECAN ÜST DÜZEYDE
İnegöl’de futbol adına heyecan olduğuna değinen Yıldırım, şöyle konuştu: “İnegöl’de bir heyecan bir istek var. Özellikle yöneticilerimizde heyecan istek görüyoruz. Bu tabi takımada yansımış vaziyette. Şehirde de bu havayı seziyorum. Belki İnegölspor bu sene geçmiş senelerden daha farklı bir hava içerisinde. İnşallah bu sonuç sahaya yansır. İsteklerimizde yerine gelir. Biz burada güzel bir ortam bulduk. Bu güzel ortamı da inşallah devam ettiririz diye umuyorum.”