Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın Uluslararası Kültür Sanat Festivali kapsamında İnegöl'e gelen delegasyonları kabulü devam ediyor. Başkan Aktaş, bugün Bosna Hersek'ten gelen kardeş şehir Donji Vakuf'un Belediye Başkanı Huso Susiç ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

DAHA BOSNA'DA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR VAR

Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Başkan Aktaş, 30. Uluslararası Kültür Sanat Festivalinin tüm hızıyla ve güzellikleriyle devam ettiğini belirterek:

"Yurt içi ve yurt dışından misafirler ağırlıyoruz. Bugün de kardeş şehir Donji Vakuf'un çok değerli Belediye Başkanı Huso Susuiç eşi ve arkadaşlarını misafir ediyoruz. Dün akşam şehrimize geldiler ve Cuma akşamına kadar burada kalacaklar. Bosna Hersek Dernek Başkanımız da kendilerine refakat ediyor bu ziyaretle alakalı.

Ben çok değerli Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Yaklaşık 8 yıllık bir kardeş şehirliğimiz var. Orada geçmişte yaptığımız çalışmalar var, inşallah bundan sonra yapacağımız çalışmalar var. Ben kilometrelerce öteden zahmet edip buraya geldikleri için kendilerine teşekkür ederken Bosna'daki tüm dostlarımıza da selam ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

NE KADAR DOĞRU NOKTADA OLDUĞUMUZA BİR KEZ DAHA ŞAHİT OLUYORUZ

İnegöl'ün farklı halkların, farklı kültürlerin bir araya geldiği, harmanlandığı güzel bir şehir olduğunu da vurgulayan Aktaş,

"Bu festivalin de ana esprisi bu güzellikleri bir arada tutabilmek ve bu güzellikleri daha da zenginleştirebilmek. Bu manada yaptığımız festivalin ve projenin ne kadar doğru olduğuna bir kez daha şahit oluyoruz" diye konuştu.

İNEGÖL'DE OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ

Donji Vakuf Belediye Başkanı Huso Susiç ise festival dolayısıyla kendilerini ağırlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a teşekkür ederek:

Seçim İptal Olursa Birdaha Hangi Tarihte Yapılacak YSK Açıkladı Seçim İptal Olursa Birdaha Hangi Tarihte Yapılacak YSK Açıkladı

"Daha önce bizim şenliklerimize sağladığı katkı ve Donji Vakuf'ta yapmış olduğu eserlerden dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz. Zaten Başkanım bundan sonra da oradaki yardımların devam edeceğini söyledi. Biz Donji Vakuf'taki bütün kardeşlerimizden İnegöl Belediye Başkanına çok selamlar getirdik.

Kendilerini çok seviyoruz. Ayrıca İnegöl'de çok çeşitli kültürlerin milletleri bulunmakta. Biz burada onlarla kaynaşmaktan çok mutlu oluyoruz. Dolayısıyla ekibim adına Başkanımıza ve İnegöl Belediyesi çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz" ifadelerinde bulundu.

Konuşmaların ardından Başkan Aktaş, konuklarına hediye takdiminde bulundu.