Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansta konuşan Kubilay Boya Genel Müdürü İhsan Bilgiç, Kubilay Boyanın fabrikasının İzmir Aliağa'da bulunduğunu söyledi.

32 YILLIK SATIŞ TECRÜBESİ

Kubilay boyanın 32 yıldır satış tecrübesi, 16 yıllık da üretim tecrübesine sahip olduğunun altını çizen Bilgiç, "Firmamızın temeli; Hasan Bilgiç'in 1984 yılında, Ankara Sitelerde küçük bir satış mağazasında mobilya boyası satmaya başlaması ile atılmıştır. Kubilay boya ailesi 2001 yılında boya ve vernik üretimi yapmakta olan bir firma ile ortak olarak, üretim faaliyetine başlamıştır."

KUBİLAY MARKASI

Suç Örgütlerinin Sonu Gelmiyor Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi Suç Örgütlerinin Sonu Gelmiyor Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi

"Yaklaşık 5 yıl süren bu ortaklıkta son derece başarılı bir performans konularak, ortak olduğu firmanın mobilya boyası sektöründe, Türkiye'nin en önemli firmalarından birisi haline gelmesi sağlanmıştır. Daha sonra özellikle mevcut kapasitenin yetersiz olması nedeniyle yeni bir tesis yapma kararı alınmış ve ardından da iki aile ortaklıktan ayrılmaya karar vermiştir. Bu nedenle; 2005 yılı Ekim ayında Aliağa Organize Sanayi Bölgesinde, kendi tesislerinde üretime başlamış ve Kubilay markalı ürünler pazara sunulmaya başlanmıştır."

İLK SATIŞ MERKEZİ İNEGÖL'DE AÇILDI

"Ayrıca Kubilay Boya; Ankara Sitelerdeki satış merkezine ilave olarak; 2000 yılında İnegöl'de, 2005 yılında Antalya'da, 2006 yılında Samsun'da, 2010 yılında da Kayseri'de satış merkezlerini faaliyete geçirmiştir. 5 adet satış merkezi ile Türkiye'nin en büyük; boya ve vernik satıcısı konumundadır. Kubilay Boya, hiçbir zaman kaliteden ödün vermeden, teknolojik yenilikleri, yakından takip eden, sürekli kendini geliştiren, yenilikçi, sektöründe öncü bir firma konumuna gelmiştir. Çevreye ve insan sağlığına son derece duyarlı, ARGE çalışmalarında, hep bu kavramı ön planda tutan bir anlayışa sahiptir" dedi.

Konuşmanın ardından Kubilay Boya Ar-Ge Müdürü Rukiye Çolak, 'Yeni ve alternatifsiz ürünler' konulu sunum gerçekleştirdi. Konferans soru-cevap bölümüyle sona erdi.