"BU SEFER ATEŞ İNEGÖL'ÜMÜZE DÜŞTÜ"

Yazılı açıklama yapan Başkan Sütçü;

"Bingöl'ün Genç ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışma neticesinde şahadet mertebesine erişen İnegöllü kardeşimiz Şehit Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Gençer kardeşimize Cenab-ı haktan rahmet, şehit ailesi olma onuruna erişen ailesine ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. 'Ateş düştüğü yeri yakar' derler. Bu sefer Ateş İnegöl'ümüze düştü."

İSTENİLEN NETİCE OLMUYOR

"Ama bu ateş her yeri yakıyor. Bu terör hadiseleri hepimizin içini yakıyor. Hükümet ise hep bir çaresizlik içinde üzerlerine düşenleri yapacaklarını ifade ediyorlar. Ancak istenilen netice olmuyor. Neden mi?

Çünkü dost (!) bildiğimiz, stratejik müttefik olarak kabul ettiğimiz ülkeler gerek ülkemizde gerekse komşu ülkelerimizde yaşanan terör olaylarını desteklediklerini alenen ortaya koyuyorlar."

MÜCADELEYE DEVAM

Kütahya'da oylar yeniden sayıldı, işte son durum! Kütahya'da oylar yeniden sayıldı, işte son durum!

"Evet, PKK ile verilen bir mücadele var, bizler bu mücadelenin sonuna kadar arkasındayız. Halkımız da öyle.

Ve bu mücadelede her türlü bedeli de ödemeye hazırız ve ödüyoruz da. Ancak üzerine basa basa, bağıra bağıra söylüyoruz ki "PKK, PYD, DAEŞ, ABD ve İsrail bataklığının ürettiği adi sivrisineklerden başka bir şey değillerdir." Onun için bataklık kurutulmadan sadece sivrisinek öldürerek bir yere varılamaz."

BATAKLIĞIN KAYNAKLARI KURUTULMALI

"Bu hedef sapması ve güç kaybına sebep verir. Bataklıkla, bataklığın içine girilerek de mücadele edilmez. O bataklığa su akıtan kanalları, hortumları kesmeniz gerekir.

Şimdi gelinen noktadaki durum şudur: ABD ve İsrail Ortadoğu'da bir bataklık oluşturmuş. O bataklıktan DAEŞ ürüyor, PYD ürüyor, PKK ürüyor. Üreyen sivrisineklerden PKK da ülkemizde konuşlanıyor."

ABD'DEN DOST OLMAZ

"Biz bir yandan PKK ile mücadele verip şehitler verirken, sözde stratejik müttefikimiz (!) ABD, YPG'ye tonlarca ağır silah yardımı yapıyor. Bu yardımların büyük bir kısmını da Adana'da bulunan İncirlik üssü kontrolü ile yapıyor. Yani bataklığa bizim ülkemiz üzerinden hortum hortum su akıtıyor."

SİLAHLAR KİME GİDİYOR?

"Hükümetimiz ise 'Merak edilecek bir durum yok. Verilen silahlar kesinlikle Türkiye'de kullanılmayacak. Bunun teminatını ABD'den aldık' gibisinden akla ve izana sığmayan açıklamalar yaparak bu halkın zekası ile oynadıklarını zannediyorlar.

Bu vatan uğruna bir Hüseyin değil, Bin Hüseyin'ler fedadır. Hüseyin kardeşimiz üzerine düşeni sonuna kadar yapmış ve şehadet ile şereflenmiştir."

HÜSEYİNLERİN HESABI

"Ancak Hüseyin'in hesabını soruyoruz diye 'Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı...' , 'PKK'ya ait şu kadar sığınak bombalandı' tarzında haberler yapmak her zamanki gibi işi geçiştirmektir.

Ne zaman ki Hüseyin'in hesabı sadece bu bataklığın sivrisineğin PKK'dan değil de bataklığın merkezleri İncirlik'ten, Washington'dan, Tel Aviv'den sorulur, ne zamanki 'Geniş çaplı operasyon' Siyonizm odaklarına yapılır, işte o zaman başka Hüseyin'ler, başka Hasan'lar, Mehmet'ler al bayrak tabutlarında değil, al bayrak omuzlarında geri dönerler" diye konuştu.