Bursa'nın O İlçesinde Adliye Lojmanları İçin İmzalar Atıldı: 36 Dairelik Proje Hayata Geçiyor Bursa'nın O İlçesinde Adliye Lojmanları İçin İmzalar Atıldı: 36 Dairelik Proje Hayata Geçiyor

40 gündür sokağa çıkma yasağının olduğu Sur ilçesindeki operasyonda dün gece 25 yaşındaki Bursalı Uzman Çavuş Nazmi Ayyıldız şehit düştü. Acı haber merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi'ndeki ailesine jandarma ekiplerince verildi.
2 yıllık Uzman Çavuş olan Nazmi Ayyıldız'ın aslen Diyarbakırlı olduğu belirtildi. Aile fertlerinin bir süre önce Millet Mahallesi'nden yeni ev aldıkları, şehit düşen çocukları Nazmi Ayyıldız'ın da kredi ödemesine yardım ettiği öğrenildi.
Dün akşamki çatışmada Nazmi Ayyıldız'ın yanında yine Bursalı olan bir silah arkadaşının da yaralandığı ifade edildi. Millet Mahallesi'ndeki baba evi ve site bayraklarla süslenirken, cenaze töreninin doğum yeri olan Diyarbakır'da mı yoksa Bursa'da mı olacağı henüz netlik kazanmadı.
Ayyıldız'ın 4 kardeşinden birisinin de Yıldırım Belediyesi'nde çalıştığı, tüm aile fertlerinin askeri tören için Diyarbakır'a gittikleri kaydedildi.