Milletvekili Hüseyin Şahin yaptığı konuşmada;

"Camiamıza hayırlı, uğurlu olsun. Gönlü Türkiye'ye aşık, bu toprağa sevdalı insanlar var burada. Görev almak cesaret işi. Nedim başkanımızı tebrik ediyor, Ömer Faruk başkanı da kutluyorum. Kendisiyle de gurur duyuyorum. Biz iktidar olduktan sonra şunu hep söyledik, bize oy verenlerin değil, herkesin partisiyiz."

TÜRKİYE'NİN ÖNÜNE GEÇEMEYECEKLER

"Büyük Türkiye, güçlü Türkiye, lider Türkiye. Büyük Türkiye kendimizin farkına varmak demek. Lider Türkiye ise bize bir miras var, mirasa uygun hareket etmek gerekiyor. Her şeyiyle güçlü Türkiye'yi oluşturmak. Rahmetli Demirel'de bunu istedi. Ama yapmaya fırsat bulamadı. Ama bunu yapmak için bir kararlılık gerekiyordu.

Aslında yaşadığımız he olumsuz hadise, aslında ay ışığı, sarıkız, balyoz darbe planlarının hükümetimize planlanması, partimizin kapatılmak istenmesi, terörü bitirebilmek için devlet yetkilerinin bir takım temaslarda bulunmasını topluma sızdırılması, MİT Müsteşarına mahkeme celbi gönderilmesi, Gezi Parkı hadisesi, 17-25 Aralık darbesi, en son finalini yaparak darbe teşebbüsüne girişmeleri Türkiye'nin gidişatını durdurmak içindi."

ENGELLERE RAĞMEN YÜRÜYÜŞ DEVAM EDECEK

Başkan Bozbey, mazbatasını aldı ilk mesaisine başladı Başkan Bozbey, mazbatasını aldı ilk mesaisine başladı

"Egemen güçler öyle istiyor çünkü. Paranın sahipleri güçlü, büyük, lider Türkiye istemiyor. Güçlü, büyük, lider Türkiye olursanız Trump'ın attığı imza ile Kudüs'ü, bir ülkenin başkenti olmasını engellersiniz.

Liderlik özelliklerini ortaya çıkarırsanız bunu engellersiniz. Biz bunu izlediğimize inanıyoruz. Başımıza, önümüze engeller gelecek bunu da biliyoruz."

"Kudüs meselesi ile ilgili silah, para ve egemenlik bizde, biz istersek olur dediler. O iş bitti. Biz şimdi zamanı okuyan siyaset izliyoruz ve diyoruz ki artık Türkiye olarak oyun kurucuyuz. Biz olmadan karar veremezsiniz. Bunu gösterdik. Hem de uluslar arası arenada gösterdik." diye konuştu.