Basın mensuplarının yanı sıra yemeğe, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ile Emniyet Müdür vekili İlhami Araali katıldı.

Yemeğin ardından konuşan İşletme sahibi Salih Gürler, "24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle, ilçemizde görev yapan basın mensuplarımızı akşam yemeğinde ağırlamak istedik. Gazeteciler önemli bir görevi yerine getiriyor. İnegöl halkının bir yerde gözü kulağısınız" dedi.

Basının, demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olduğunu belirten Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban "Sizler fedakarca, cefakarca bir şekilde toplumumuza, halkımıza ve kamuoyuna doğru tarafsız bilgileri ulaştırabilmek adına mücadele ediyorsunuz. Sizlerin bu koşturmanıza ve mücadelenize bizler de şahitlik ediyoruz" diye konuştu.

Basın mensuplarının zorlu görevi icra ettiğine dikkati çeken Emniyet Müdür vekili İlhami Araali, "Mesaimizin çoğunu beraber yapıyoruz, beraber çalışıyoruz. Birçok olaya beraber tanıklık yapıyoruz. Basının devlet ve millet içerisindeki rolü doğru ve tarafsız bir şekilde haber vermek."

Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız" Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız"

"Sizler ne kadar doğru ve dürüst haber yaparsanız, olaylara tarafsız bir şekilde yansıtırsanız, olayları yayınlarken devletimizin ve milletimizin çıkarları ile menfaatlerini düşünerek hareket ederseniz toplumun gelişmesine ve toplumun huzuruna büyük katkı sağlarsınız" dedi.