Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen mezuniyet programı, İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Okul Müdürü Mustafa Öztürk, Ömer Osman Çağlayan Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi'nin ikinci mezunlarını verdiğini söyledi.

25 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU

25 öğrencinin mezun olduğunu aktaran Öztürk,

"Değerli velilerimiz emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı, tüm yönetici arkadaşlarım, öğretmenlerim ve yardımcı personelim ile hizmet ederek onların kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili, görgülü, yaşamı seven, yaşatmayı görev bilen, sevgi dolu bireyler olarak, sizlere tekrar takdim ediyoruz."

AHLAKLI VE BAŞARILI OLUN

"Değerli meslektaşlarım bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığınız 25 özel gencinizi daha bugün buradan uğurluyoruz. Onlara gösterdiğiniz kılavuzluk ve ilgi için sizlere teşekkür ediyorum.

Bakan Tekin'den ara tatil mesajı Bakan Tekin'den ara tatil mesajı

Sevgili gençler, okula ilk başladığınız günden bugüne kadar eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız, bugün bir mezuniyet yaşıyorsunuz."

"Biliniz ki, her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir. Sizleri gelecekte başarıyla okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır.

Sevgili gençler, sizden sahip olmanızı istediğim üç şey; sağlığınız, mutluluğunuz, ahlaklı ve başarılı olmanızdır" dedi.

İŞLERİ HAZIR

Öztürk ayrıca Yıl içerisinde farklı firmalarda staj gören öğrencilerin iş hayatına atılarak çalışmaya başlayacağını sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından gerçekleştirilen bayrak devir tesliminde 12. sınıf öğrencisi Neslihan Tüfekçi, bayrağı 11.sınıf öğrencisi Harun Salacan'a teslim etti.

MEZUNİYET COŞKUSU

Daha sonra okul birincisi Neslihan Tüfekçi, okul ikincisi Yunus Şeherli ile üçüncüsü İbrahim Paksuz'a başarı şiltleri verildi.

Törende, okul birincisi Neslihan Tüfekçi, mezuniyet kütüğüne Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte isimli çaktı.

Mezuniyet programı, mezun olan öğrencilerin mezuniyet belgelerini aldıktan sonra keplerini havaya atmasıyla son buldu.