1990 Bursa doğumluyum. İlköğretim ve lisesi İnegöl'de okudum. Üniversiteyi Koç Üniversitesi İşletme bölümünde okudum. 2013 mezunuyum. Üniversite sonrası İnegöl'e döndüm.

Rahmetli babam İbrahim Ortakçı ile birlikte çalışmaya başladım. Bundan 2 sene sonra kardeşim Sinan Ortakçı da mezun olarak yanımıza geldi. Birlikte 1 sene kadar çalıştıktan sonra babamız İbrahim Ortakçı'yı kaybettik.

Ben yönetim kurulu başkanı, kardeşim de yönetim kurulu üyesi olarak şirketi yönetmeye devam ediyoruz. 2014-2015 sezonunda İnegölspor'da Eşref Güç başkanımızın döneminde yöneticilik yaptım.

Basın sözcülüğü görevini üstlendim. O yıl ne yazık ki finalde kaybettik. BAL-GÖÇ Derneği'nde yönetim kurulu üyeliğim var, İnegöl Genç İş adamları Derneği'ne de üyeyim.

10.SOKAK'TA ŞUBE

1977 yılından itibaren cam işleme sektöründe olan şirketimiz 2007 yılından itibaren İbrahim Ortakçı Cam ve ayna işleme Anonim şirketi adı ve As Ortakçı markasıyla yoluna devam etmektedir.

Ailemiz cam sektöründe 40 yıllık tecrübeye sahip. İçinde bulunduğumuz Organize Sanayi fabrikamız 2012 yılında faaliyete geçti.

Şu anda 6 bin m2 kapalı alanda 120 çalışan ile mobilya sanayisine hizmet etmeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl İnegöl içindeki müşterilerimize daha hızlı hizmet verebilmek için Ağaç İşleri Sanayi 10. mobilya sokak'ta şubemizi faaliyete aldık.

Bu şubemizde de müşterilerimize en doğru şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz.

ISO 9001 BELGEMİZİ ALDIK

Ana sektörlerimiz mobilya ve banyo. Şişecam'ın sanayici bayisiyiz. Üretimimizin %80'i ayna işliyoruz. Cam üretimimiz az. Bunun sebebi de mobilya sanayine daha çok hitap etmemiz.

Cam ve ayna işleme incelikli ve zor bir sanayi kolu. Kalitemiz müşterilerimizin bizi tercih etmesindeki en önemli faktör.

Bu yüzden işleme aşamamızda çok dikkatli olmamız gerekiyor. Bu kaliteyi sağladığımızı ve sürdürdüğümüzü gösterebilmek için 3 yıl önce ISO 9001 belgemizi aldık.

Amacımız sürekli gelişerek müşterilerimize daha da iyi hizmet verebilmek.

Çilek Mobilya, Ar-Ge Ve Tasarım Gücüyle Sektöre Yön Vermeye Devam Ediyor Çilek Mobilya, Ar-Ge Ve Tasarım Gücüyle Sektöre Yön Vermeye Devam Ediyor

INTERZUM'A KATILDIK

Geçen yıl Almanya'da INTERZUM Fuarında katılımcı olarak yer aldık. Ekim ayının ortasında da INTERMOB Fuarına katılımcı olarak yer alacağız.

GENİŞ MAKİNE PARKURU

Geniş bir makine parkurumuz var. Makine parkurumuzu bu yıl yaptığımız temper makinesi yatırımımızla daha da güçlendirdik.

Ben ve kardeşim Firmanın 3. Kuşak yöneticileriyiz ve bundan sonra daha uzun yıllar As ortakçı firmasıyla İnegöl halkına uzun yıllar hizmet etmeye devam edeceğiz.