İYİ Parti’de üst düzey istifa! İYİ Parti’de üst düzey istifa!
YAZ KURAN KURSLARI BAŞLIYOR
Camiler çocuk açacak
Okulların kapanmasının ardından İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenecek olan yaz kuran kursları Pazartesi başlayacak. 175 cami ve 45 Kuran Kursunda gerçekleştirilecek kurslar, Eylül ayının sonunda sona erecek.
" Ersoy İŞİTMEZ

Yaz Kuran Kursları, bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından belirlenen ‘gel bu yaz kuran-ı gönlüne yaz’ ve ‘camiler çocuk açacak’ sloganlarıyla düzenlenecek.

KURSLAR, 220 FARKLI YERDE DÜZENLENECEK
İlçe Müftülüğü tarafından 3 dönem halinde yapılacak olan Yaz Kuran Kurslarının 23 Haziran Pazartesi günü başlayacağı açıklandı. 175 cami ve 45 Kuran Kursunda düzenlenecek olan kurslarda 350’ye yakın din görevlisi görev alacak.

KURSLARIN DÖNEMLERİ
Yaz Kuran Kurslarında birinci dönem 23 Haziran - 11 Temmuz, ikinci dönem 14 Temmuz - 1 Ağustos, üçüncü dönem ise 4 Ağustos - 22 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

YAŞ SINIRI KALKMIŞTI
Yaş sınırının kalkmasıyla birlikte çocukların Yaz Kuran Kurslarına yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Geçen yıl İnegöl genelinde yaklaşık 10 bin öğrenci kurslara katılarak, eğitim almıştı. Bu arada velilerin izni ile ‘Yaz Kur’an Kursları’na gönderilecek olan 4-6 yaş arası çocuklar için ayrı mekânlar oluşturulacak.