RAMAZAN SOKAĞI YERİNE KURAN TİLAVETİ
Bu yıl Ramazan ayında sahne gösterileri ve Ramazan Sokağı gibi etkinliklerin tümünü iptal ederek, İnegöllülere Dünyaca ünlü hafızların yer aldığı Kuran-ı Kerim tilavetleriyle dolu dolu ramazan geceleri hazırlayan İnegöl Belediyesi, şehrin farklı noktalarındaki camilerde dünyaca ünlü hafızları İnegöllülerle buluşturuyor.


"10 GÜNDE 10 CAMİDE
"10 Günde 10 Camide Dünya 1'incilerinden Kuran-ı Kerim Tilavetleri ve Teravih Namazı" programlarının son haftasında dünya birincileri hafızlar şehrin iki farklı camisinde İnegöllüleri sesleriyle mest etti.
YOĞUN KATILIM
15 Haziran Cuma akşamı ilk olarak 2015 yılı Dünya Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması 1'incisi Hafız Ferruh Muştuer, Yeniceköy Merkez camiinde düzenlen programla İnegöl halkıyla buluştu. Yoğun katılımın olduğu programda Hafız Ferruh Muştuer, Kuran-ı Kerim Tilaveti sonrası teravih namazını da kıldırdı.
TERAVİH NAMAZI DA KILDIRDI
16 Haziran Cuma akşamı 2011 yılı Dünya Kuran-ı Kerim'i güzel okuma yarışması 2'incisi olan Hafız Adem Karabey, Hacı Yusuf Şahin camisinde İnegöllülerle buluştu. İftar ile yatsı namazı arasında okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından teravih namazının da Hafız Adem Karabey tarafından kılınmasıyla program son buldu.
RAMAZAN'A YAKIŞTI
Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Bu yıl Ramazan ayında sahne gösterileri ve Ramazan Sokağı gibi etkinliklerin tümünü iptal ederek İnegöllülere Dünyaca ünlü hafızların yer aldığı Kuran-ı Kerim tilavetleriyle dolu dolu bir Ramazan geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz."
FİNALİ YAPILDI
"10 akşam 10 farklı camide dünyaca ünlü hafızların yer aldığı bir programı icra ettik. Ramazanın ikinci gecesinde startını verdiğimiz Kuran-ı Kerim Tilavetleri ve Teravih Programımızın bu hafta perşembe ve cuma akşamları da finalini yaptık.
Ben bu güzel programlarımıza iştirak eden değerli hocalarımıza çok teşekkür ederken, böyle anlamlı ve güzel programlarımızın bundan sonrada artarak devam edeceğini belirtmek isterim" dedi.
İNEGÖL RAMAZANI HAKKIYLA YAŞIYOR
Aktaş şöyle devam etti;
"Halkla bütünleşme adına gerçekleştirdiğimiz iftar ve sahur programları ile aynı sofra etrafında oturmamız birlik ve beraberliğimizin daha da artmasına vesile oldu. Ramazan bu sene İnegöl'de bambaşka geçiyor.
Ben özellikle bu çalışmalarda emeği geçen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnegöl ramazanı hakkıyla ve güzellikleriyle yaşıyor."

Adak Kurbanı nedir? Adak kurbanını kimler keser? Adak kurbanını kimler yiyemez? Adak Kurbanı nedir? Adak kurbanını kimler keser? Adak kurbanını kimler yiyemez?