1975 Erzurum İspir doğumluyum. 1982'de İnegöl'e geldik. Altıeylül İlkokulu ve İmam Hatip Lisesi mezunuyum. 2001 yılında da İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni bitirdim.

Evli 3 kız babasıyım. Beytaş Cam Genel Müdürü olarak görev yapmaktayım. Aynı zamanda İnegöl MÜSİAD Başkan Yardımcısıyım.

12 senelik MÜSİAD üyesiyim. İnegölspor'da 3 sene Altyapı sorumluluğu, başkan yardımcılığı ve as başkanlık görevlerinde bulundum. İnegöl Erzurumlular Derneği ve İspir Irmak Köyü Derneği Başkan Vekilliği görevini yapıyorum.

1998 YILINDA KURULDU

Beytaş Cam AŞ Genel Müdürü Mehmet Döngel, firmanın kuruluş hikayesini şöyle aktardı: "Beytaş Cam 1998 yılınca Camsan Sanayi Limited Şirketi olarak kuruldu. 2002 yılında da Beytaş Cam AŞ olarak ismini değiştirdik. O tarihten itibaren güzel bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz."

HEDEF İHRACAT

"Mobilya sektörüne hitap ediyoruz" diyen Döngel;

"%90 mobilya sektörü, %10 da balkon camı ve duşa kabin camı yapmaktayız. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde dış ticaret de bünyemize katıp ihraç etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

AYNA İLE MOBİLYA SÜSLENİYOR

Mehmet Döngel, firma faaliyetlerini ve hedeflerini şu sözlerle paylaştı:

"Mobilya sektörünün ana malzemeleri var. Sunta, nalbur, cam... Bizim ürünlerimiz de mobilya sektörünün vazgeçilmez ürünlerinden birisi.

Ayna ile mobilya süsleniyor ve şekilleniyor. Daha çok mobilya kapaklarında, vitrin ön camlarında kullanılıyor. Bizde damper makinesi olduğu için damperli camlarımız gümüşlüklerin kapaklarında kullanılmaktadır"

REFERANSLAR

"Biz hem İnegöl içi, hem de İnegöl dışında firmalarla çalışmaktayız. İnegöl'de söz sahibi marka müşterilerimiz var.

Kurban Bayramı'na Sayılı Günler Kala Kurbanlık Fiyatları Ne Kadar? Kurban Bayramı'na Sayılı Günler Kala Kurbanlık Fiyatları Ne Kadar?

İsim vermek gerekirse Weltew, İdol, Arıcı, Sanat Mobilya, Sakalar Mobilya, İnmoda, Aytaçlar Mobilya, Gala Mobilya vs. sayabiliriz. Yüze yakın müşterimiz var"

MAKİNE SAYIMIZ ARTIYOR

"Beytaş Cam olarak her geçen gün teknolojiye ayak uydurmak için elimizden geldiğince yeni çıkan makineleri bünyemize katıyoruz. Şu an 60'a yakın makinemiz var. 60'a yakın da çalışanımız var.

Her yeni makine çıktığı zaman bünyemize katıp; firmalara müşterilerimize yeni ürünler yapmak istiyoruz. Bunu da elimizden geldiğince hızlı şekilde yapıyoruz"

MOBİLYA İHTİSAS OSB'DE

"Şu anda yerimiz 6 bin 500 m2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi'de yer almakta. 60 çalışanımız var. Yerimizi tam kapasite kullanmış durumda değiliz.

Bunu her geçen gün arttırmaktayız. 2 sene önce 40 çalışanımız vardı, bugün 60. Makine sayımız da 40 civarındaydı şimdi 60'a yaklaştık.

Her geçen gün kapasitemiz artmaktadır. Buna istinaden müşteri sayımız da artmaktadır. İnşallah ihracatımız da olursa tam kapasite çalışmak istiyoruz"