HEYECANLA ANIYORUZ
Milletvekili Hüseyin Şahin, Çanakkale Zaferinin 102. yıldönümünü, Türk milletinin büyük bir gurur ve heyecanla kutladığını söyledi.
Çanakkale Zaferinin, Türk Milletinin yazdığı en büyük kahramanlık destanlarından biri olduğuna vurgu yapan Milletvekili Hüseyin Şahin,
"Tüm yokluk ve imkansızlıklara rağmen, insanlarımızın şehadeti ve gaziliği pahasına kazanılan bu zafer, İstiklal Harbimize ve nihayetinde Türkiye Cumhuriyeti'ne giden yolda çok önemli bir kilometre taşı olmuştur" dedi.
MÜCADELE RUHU ZAFER GETİRDİ
Çanakkale'de sergilenen birlik, kardeşlik ve dayanışmanın, Türk milletine zaferi getirdiği gibi, ardından verilen Kurtuluş Savaşı için gerekli olan cesareti ve mücadele ruhunu kazandırdığına vurgu yapan Milletvekili Hüseyin Şahin,
"Kazanılan mücadele ruhu bize zafer getirdi. Hepsinden önemlisi Çanakkale Zaferi; vatanı, dini, hürriyeti ve istikbali söz konusu olduğunda Türk Milleti'nin neleri göze alabileceğini, neleri başarabileceğini tüm dünyaya göstermiştir.
Bu yönüyle Çanakkale, dün olduğu gibi bugün de, milletimiz, ülkemiz ve geleceğimiz üzerine plan kuranlar için hiçbir zaman unutmamaları gereken bir derstir" dedi.
ÇANAKKALE RUHU 15 TEMMUZ'DA ORTAYA ÇIKTI
Milletvekili Hüseyin Şahin, 15 Temmuz darbe teşebbüsü sırasında yaşananların, bir asır önce Çanakkale'yi yedi düvele mezar eden mücadeleci ruhun ne kadar taze, ne kadar diri olduğunu tüm dünyaya bir kez daha gösterdiğine de vurgu yaptı.
Milletvekili Şahin şunları da söyledi:
"Tıpkı 102 yıl önce Çanakkale'de olduğu gibi, 15 Temmuz gecesi de en modern silahlar, milletimizin azim, inanç ve kararlılığı karşısında çaresiz kalmıştır.
En zayıf anında bile 'Çanakkale geçilmez' dedirten bir inancın mirasçısı olan bu Millet, kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla, 15 Temmuz'da vatanını koruma, demokrasiye ve bağımsızlığına sahip çıkma konusundaki kararlılığını tüm dünyaya ilan etmiştir."
BİRLİK BERABERLİK VURGUSU
"Milletimiz önümüzdeki süreçte de birlik ve dayanışma içinde, aynı kararlılıkla, ülkemize, bağımsızlığına ve geleceğine sahip çıkacaktır.
Bir yandan Cumhuriyetimizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine taşımak için mücadele verirken, diğer yandan bizi millet yapan yüksek değerlerimizi daima canlı tutmaya, yüceltmeye devam edeceğiz."

Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını  verdi" Mustafa Bozbey "31 Mart’ta 5 yıllık faaliyet raporu hakkında halk kararını verdi"