Referandum çalışmaları kapsamında İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, çay hizmetinin startını verdi.

HASTA MEMNUNİYETİ

Hastalara çay ikramında bulunan Milletvekili Hüseyin Şahin, 1 yıl önce yeni yerinde hizmet vermeye başlayan hastanede hasta memnuniyetinin sağlanmasına yönelik çalışmalar yapıldığını söyledi.

BÖLGE HASTANESİ

Hastanedeki hekim sayısının 27'ye yükseldiğini aktaran Şahin, "Tam donanımlı bir hastanemiz var. Hekim sayımız 27'ye çıktı. Bunun yanında 10 hekim daha yakın zaman içerisinde atanacak. Toplam 37 diş hekimi, İnegöl ve İnegöl'e yakın olan Domaniç, Pazaryeri, İznik, Yenişehir ilçelerine de hizmet verecek."

Bitki yetiştirmek  bu hastalıklara iyi geliyor Bitki yetiştirmek bu hastalıklara iyi geliyor

36 BİN POLİKLİNİK HİZMETİ

"2017'nin ilk üç ayında hastanemizde 36 bine yakın poliklinik hizmeti gerçekleştirildi. Ekibi yürekten kutluyorum. Çok şükür ki güçlü bir iktidarımız var. Yenişehir'de oluşturulacak merkezde de İnegöl'deki hekimlerimiz tarafından orada da ağız ve diş sağlığı hizmetini vermiş olacağız" dedi.

Bu arada çay servisinin günde iki kez yapılacağı öğrenilirken, Milletvekili Hüseyin Şahin ziyarette diş macunu ve fırçası dağıttı.