CHP ilçe Başkanı Necmi Demir açıklamasında;

Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor

"Değerli Basın Emekçileri, Saygı değer İnegöl Halkı,25 gün önce Genel başkanımızın Ankara'dan tek başına başlatmış olduğu, '' herkes için adalet '' yürüyüşü tüm ülkemizden İstanbul'a doğru insan seline dönüşerek 9 Temmuz'da İstanbul'da görkemli bir mitingle sonlandı." Dedi.

"TALEPLERİMİZ TESCİLLENDİ"

Başkan Demir, halkın yoğun teveccühünün kendilerini umutlandırıp demokrasi taleplerinin haklılığını tescillediğini iddia ettiği açıklamasında;

"Değerli İnegöl halkı; 25 günlük yürüyüş de tüm kışkırtmalara ve baskılara rağmen yürüyüşe destek veren, çevredeki tahriklere aldırış etmeden tam bir disiplin anlayışı gösteren yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

25 gün, bizimle zorlu koşullarda yürüyen görev sorumluluğu bilinciyle hareket eden güvenlik güçlerimizi kutluyor, teşekkür ediyorum." İfadelerine yer verdi.

"HAYIR DİYENLER KAZANDI"

Başkan Demir;

"Saygı değer İnegöl halkı, bizler Referandum süresince neden hayır denmesi gerektiğini anlatmaya çalıştık.

Hayır diyenler kazandı.Ama hırsızlık alışkanlık yapmış ki seçim sonuçları YSK marifetiyle ve sandık kurullarında HAK iradesi çalındı.

Sonuç ortada. Demokrasimiz küme düşürüldü.Dış da ve iç de Hukuk'a güven sarsıldı.Adaletsizlik artarak devam ediyor." Dedi.

EVET ÇIKTI SONUÇ NE OLDU?

"Hani, evet çıkınca çatışmalar bitip iç de ve dış da ki çatışmalar son bulacaktı ?" diye soran Başkan Demir;

"Maalesef çatışmalar devam ediyor.Buradan bir kez daha tüm şehitlerimize Allah'dan rahmet dilerken halkımıza da başsağlığı dileklerimizi iletiyorum.Şehit aileleri'nin acılarını yürekten paylaşıyorum." İfadelerine yer verdi.

HAYIR DAHA BİTMEDİ

Başkan Demir açıklamasını;

"Değerli dostlar Hayır daha bitmedi; kusursuz bir demokrasi, herkes eşit - hukuk ve adalet, güvenceli vatandaşlık haklarımız gerçekleşene kadar değişik etkinliklerle halkımızla omuz omuza mücadelemiz devam edecek.

Birlik ve beraberliğin simgesi olan bu etkinlilerimiz sürecek.Yaşasın hak-hukuk-adalet diyor hepinizi saygıyla selamlıyorum." İfadeleri ile sonlandırdı.