CHP Genel Başkanı Özel, Denizli’de İYİ Parti seçmenine ittifak talebinde bulundu CHP Genel Başkanı Özel, Denizli’de İYİ Parti seçmenine ittifak talebinde bulundu

Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcısı Mümin Kınabaş, yaptığı açıklamada; "Saygı değer Cumhuriyet Halk Partisi üyelerimiz ve delegelerimiz. CHP'de ana kural vardır. Seçimle gelen seçimle gider. Demokrasilerde de ana kural seçimle gelen seçimle gider. Fakat seçimle gelen kim olursa olsun 'Ben hukukun üstündeyim, ben savcıya, hakime gitmem ifade vermem' diyemez. Ayrıca; CHP hiçbir zaman etnik ırka dayalı bir siyasi partiye destek vermez sadece hukukun üstünlüğüne inanır- güvenir.Terör ve teröristleri hiçbir zaman savunmamış ve desteklememiştir" dedi.

18 ARALIK'TA SAAT 10.00'DA

"17.11.2016 tarihli 2016/ 1250 sayılı yazı ile istifalarla düşmüş olan İnegöl İlçe Örgütünün CHP Tüzüğünün 42/D maddesi uyarınca 18 Aralık 2016 Pazar günü Olağanüstü Kongre yapılmasına karar verilmiştir" diyen Kınabaş; "Olağan üstü İlçe Kongresinin Sani Konukoğlu Konferans Salonunda saat 10:00 ile çoğunluk sağlanamadığı takdirde aynı gün ve aynı yerde saat 12:00'de yapılmasına karar verilmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi her zaman terör ve şiddetin karşısındadır. Demokrasiye inanır uygulanmasını ister ve takip eder. Bu arada sizlerin aracılığı ile Adana Aladağ İlçesindeki özel bir yurtta çıkan yangın sonucu kaybettiğimiz çocuklarımıza ve orada bulunan eğitimciye Allahtan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.