DEVİR TESLİM TAMAM

Cumhuriyet Halk Partisi'nde dün, devir teslim töreni gerçekleştirildi. Necdet İrgin, görevini yeni İlçe Başkanı Necmi Demir'e devretti.

NE GÖREV VERİLİRSE HAZIRIZ

Törende konuşan CHP İlçe eski Başkanı Necdet İrgin;

"45 gün boyunca 5 arkadaşımızla beraber bu görevi yüklendik. Ve kongreye kadar geldik. Görevimiz bitti. Görevimizi teslim ettik.

Ama bundan sonra başkanımızın yanındayız. Ne görev verirse devam edeceğiz. Benimle birlikte çalışan 5 arkadaşıma teşekkür ediyorum.

Yeni başkanımıza da başarılar diliyorum ve görevimi kendisine teslim ediyorum" dedi..

KAVGA, GÜRÜLTÜ BEKLİYORLARDI

CHP İlçe Başkanı Necmi Demir ise şunları söyledi:

"İnegöl'de demokratik şekilde bir yarış yapılmıştır. Aslında bir yarış değil, birlikte hareket etme. Şuanda gördüğünüz gibi kardeşim yanımda. Birlikte çalışacağımız inancıyla yola çıktık. Ben İnegöl'de yıllardır siyasetin içindeyim.

Abilik yapmak ve CHP'yi bir araya getirmek üzere arkadaşlarımızla yola çıktık. CHP'nin Allah izin verirse iktidar yürüyüşü olacağına inanıyorum. Ve bildiğiniz gibi İnegöl'de kavgalı, gürültülü bir kongre bekliyorduk.

Çok şükür İnegöl'de öyle bir şey olmadı. Kongrede birlik ve beraberlik çıkmıştır. İnegöl'de CHP'nin bayrağını dikmek için eskisiyle, yenisiyle birlikte çalışacaklarına söz verdiler.

DURMAYACAĞIZ, YÜRÜYECEĞİZ

Bursa'da YRP adayı Sedat Yalçın'dan BUTTİM ziyareti Bursa'da YRP adayı Sedat Yalçın'dan BUTTİM ziyareti

Biz de onları mahcup etmemek üzere yönetim kurulu toplantımızı ayda bir sefer onlarla birlikte yapıp İnegöl'ü ayağa kaldıracağımıza inanıyorum. Ankara'dan gelerek bizleri onurlandıran CHP Kadın Kolları Genel Başkanımıza ve heyetine teşekkür ediyorum.

Durmayacağız, yürüyeceğiz, çalışacağız ve bu toplum huzuru, ne arzu ediyorlarsa onu yerine getireceğiz. Gençlerimize çok güzel bir Türkiye, çok güzel bir Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerine sahip bir gençlik yetiştirmek üzere güç birliği yapacağız"

Törenin ardından Necmi Demir, Necdet İrgin'e çiçek takdim etti.