KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK
CHP Bursa İl Örgütü, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan başlattığı Adalet yürüyüşüne Bursa'da devam edecek. İl yöneticileri, İlçe Başkanları ve sivil toplum kuruluşu ile sendika temsilcilerinin de katıldığı basın toplantısında konuşan İl Sekreteri Muharrem Or, İlçe Başkanları ve yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte yapılan toplantı sonucunda, ilçeleri kapsayan bir yürüyüş planının ortaya çıktığını ifade etti.
KEMALPAŞA'DAN BAŞLAYACAK
Or; "Startı yarın sabah Mustafakemalpaşa'da saat 09.00'da Adliye önünde vereceğiz. Bunlar kitlesel yürüyüşlerimiz olacak. İlçe örgütlerimiz için kendi üyeleriyle ve merkezden gidebilecek il yönetiminin ve diğer kitlelerin de katılımıyla, aynı genel başkanımızın yürüdüğü gibi her gün 20 km yürüyerek devam eden bir yürüyüş programı hazırlandı. Yürüyüşlülerimizde tek pankart ve tek döviz kullanılacak; adalet. Tişört ve şapkalarımız olacak. Yürüyüş boyunca tek bir pankart taşınacak. Mola yerlerimiz olacak. Bu konuda gerekli hazırlıklar yapıldı" açıklamasında bulundu.
DETAYLI PLANLAMA YAPILDI
İlçelerin yürüyüş programlarıyla ilgili detay paylaşan Muharrem Or, 17 Haziran Cumartesi günü (bugün) sabah saat 9'da Mustafakemalpaşa İlçe Örgütü'nün Adliye önünden başlatacağı yürüyüşün Karacabey Adliyesi önünde Karacabey İlçe Örgütü'ne teslim edileceğini ve yürüyüşün ilk gününün tamamlanacağını söyledi. Yürüyüşün ikinci gününde Karacabey İlçe Örgütü öncülüğünde Karacabey Adliye binası önünden yürüyüşe devam edileceğini ifade eden Or, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Karacabey örgütü Uluabat Gölü'nde mola verecek ve Gölkıyı'ya 20 km'lik bir yürüyüş sonunda ulaşacaklar. Karacabey Mustafakemalpaşa arası uzun bir mesafe. Orayı böldük, o gece Gölkıyı'da konaklama yapılacak. Konaklama imkanları da sağlanacak. Ertesi gün Karacabey Örgütümüz ikinci gün yürüyüşü Gölkıyı'dan başlayarak Yenikaraağaç'a kadar devam edecek ve mola verilecek. Saat 14'te başlayan yürüyüşümüz Başköy'e kadar devam edecek. Başköy'de Karacabey Örgütümüzü Nilüfer İlçe Örgütümüz karşılayacak. Buradan itibaren yürüyüş bayrağımız Kent Meydanı'na kadar Nilüfer Örgütümüzde olacak. Ayın 20'sınde Başköy'den sabah 9'da aldığı pankart ve dövizleri Alaaddin Bey Kavşağına kadar getirip orada mola verecek. Mola sonrası Kent Meydanı hedefli bir yürüyüş yapılacak. Aynı gün tüm İlçe Örgütlerimiz saat 19.00'da toplanmış olacak"
İNEGÖL 18 HAZİRAN'DA BAŞLIYOR
"Ayın 18'inde Yenişehir ve İnegöl İlçe Örgütlerimiz sabah 9'da Adliye binaları önünden yürüyüşe başlayacak, her iki ilçemiz farklı mola yerlerinin ardından Turanköy'de bir araya gelecek. Turanköy'de birinci gün yürüyüşleri sona erecek, ayın 19'unda Yenişehir ve İnegöl İlçe Örgütlerimiz Turanköy'den yeniden yürüyüşe geçecek ve Kestel Kent Meydanı'na kadar gelecekler. Bu noktadan sonra doğudan gelen ekibimiz Kestel ilçe örgütümüzün devraldığı pankart ve dövizlerle, Otosansit'te vereceği molanın ardından Bursa Kent Meydanı'na kadar yürüyüş yapacak. Aynı şekilde 20'sinde Gürsu ilçe Örgütümüz Gürsu meydanından başladığı yürüyüşüne Otosansit'te mola verecek, saat 19.00'da Kent Meydanı'nda olacak. Yıldırım İlçe Örgütümüz, İlçe binasında toplanarak yola çıkacak ve Kent Meydanı'na gelecekler. Aynı gün Mudanya İlçe Örgütümüz 19'unda başlattığı yürüyüşünün birinci aşaması Endülüs Park'a kadar devam edecek, ikinci aşaması Endülüs Park'tan Kent Meydanı'na kadar gelecekler." Osmangazi ilçe örgütünün Bursa Adliye Binası'ndan Ovaakça'ya kadar tüm il ve ilçe örgütleriyle kitlesel bir şekilde yürüyüşe başlayacağını belirten Muharrem Or, Ovaakça'nın ardından ayın 22'sinde Gemlik Adliyesi'nde Osmangazi Örgütü'nün yürüyüşünün sonlanacağını söyledi.

Ordu'da İYİ Parti Rüzgarı: Enver Yılmaz Kimdir Ordu'da İYİ Parti Rüzgarı: Enver Yılmaz Kimdir