10 BİN DEKARLIK ALAN ETKİLENDİ

Dolu ve aşırı yağıştan zarar gören bölgeleri yerinde inceleyen Başkan Taban;

"Önceki akşam kırsal mahallelerimiz dolu ve kuvvetli yağışa maruz kaldı. Özellikle Şipali, Hamzabey, Tokuş, Hamamlı, Kozluca ve Mesudiye mahallesinin bir kısmını kapsayan yaklaşık 10 bin dekarlık alan bundan fazlasıyla etkilendi."

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

"Bugünde dolu ve kuvvetli yağışlardan zarar gören bölgeleri yerinde inceleyerek çiftçilerimize geçmiş olsun demek istedik. İnşallah en yakın zamanda el birliği ile tüm sıkıntıları ortadan kaldıracağız."

Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi! Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!

ZARARLARI KARŞILANACAK

"Tarımsal faaliyetlerimizi yaparken, özellikle bu tür durumlardan minimize etkilenmek adına çiftçilerimize de önemli sorumluluklar düştüğünü buradan özellikle belirtmek isterim. Çiftçilerimizin her zaman yanında olan devletimizin bu afetten etkilenen çiftçilerimizin zararlarını en kısa sürede karşılayacağına yürekten inanıyorum."

"Afetten zarar gören çiftçilerimize geçmiş oldun dileklerimi sunar, inşallah bir daha böylesi afetler ile karşılaşmayız diyerek, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum" dedi.