Suç Örgütlerinin Sonu Gelmiyor Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi Suç Örgütlerinin Sonu Gelmiyor Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi
Üyelerine yönelik birçok hizmette bulunan Ziraat Odası, çiftçi üyelerine indirim müjdesi verdi. Ziraat Odası ile Gök Kömür firmasının yapmış olduğu anlaşma gereği, oda üyesi çiftçiler kömürlerini yüzde 10 indirimle alacak

Ziraat Odasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Oda Başkanı Sezai Çelik, odaya üye olan çiftçilere yüzde 10 indirimli kömür satışı yapılacağını açıkladı.

YÜZDE 10 İNDİRİM
Gök Kömür firması ile sözleşme imzaladıklarını belirten Sezai Çelik, “Yeni mahalle olan eski köylerimizin yüzde 60’ında kömür kullanılıyor. Sadece dağ köylerinde odun kullanılıyor. Gök Kömür firmasıyla yapmış olduğumuz anlaşma gereği; Ziraat Odasına üye olan çiftçilerimiz yüzde 10 indirimden faydalanacak. Çiftimizin menfaati için bu tür çalışmaları zaten yapıyoruz. Odamız üyesi çiftçiler, yaptığı alışverişte indirimden yararlanacak” diye konuştu.

Ziraat Odası ile Gök Kömür firması arasında yapılan anlaşma gereği çiftçilere yüzde 10 indirim uygulanacağını söyleyen Cızz-Bızz Gök Kömür firması sahibi İbrahim Ertaş, Ziraat Odasına üye çiftçilere geçerli olacak indirim anlaşmasının kış ayı boyunca devam edeceğini belirtti.