Bebeklerin bedensel ve zihinsel gelişimleri için uykunun çok önemli olduğunun bilinciyle Çilek, bebeklerin 0-2 yaş döneminde kullanılmak üzere tasarladığı Baby Girl ile ebeveynlerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

MIŞIL MIŞIL BİR UYKU İÇİN

Ebeveynlerin bebeklerini karyoladan daha rahat alıp bırakabilmelerini sağlayan teleskopik asansörlü korkuluk sisteminin entegre edildiği Baby Girl ile Çilek, ailelerin isteklerini de unutmadığını bir kez daha kanıtlıyor.

Bebeklerin güven içinde mışıl mışıl bir uyku geçirmeleri için son teknolojiyle tasarlanan Baby Girl; annelerin bebeğine daha yakın olabilmesi için çekildiğinde yatak olabilen alt karyolayı da tasarımına ekleyerek annelerin ilgisini çekmeyi başarıyor.

Ekstra yatak alınmadığında da bu alanı oyuncak ve eşya deposu olarak kullanma imkanı sunan Baby Girl, 3 kapılı dolabıyla da bebeğinizin tüm ihtiyaçlarını tek noktada bulabilme imkanı sağlıyor.

BEBEKLER BABY GİRL İLE ARTIK DAHA ÖZGÜR...

Bebeğin kıyafetlerinin hava almasını sağlayan havalandırma kapsülleriyle bebeğin sağlığını düşündüğünü ortaya koyan Çilek, Baby Girl ile bebek büyüdüğünde karyolasını basit bir montaj ile daha büyük bir karyolaya ve iki farklı komodine dönüştürme imkanı sunuyor.

Çilek'in sunduğu yeni ürünlerin fiyatları ise şöyle:

Koruyucu ailelerin çocuk sayısı 10 bini geçti Koruyucu ailelerin çocuk sayısı 10 bini geçti

Baby Girl Büyüyen Bebek Karyolası- 1299 TL

Baby Girl Large Dolap- 1299 TL