23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında İnegöl Belediyesi, tamamı çocuklardan oluşan farklı alanlardaki gösterilerin yer aldığı Çocuk ve Sanat Etkinlikleri Programı düzenledi.

Bursa’da minikler bu merkezde uzayı yaşıyor Bursa’da minikler bu merkezde uzayı yaşıyor

Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen gösteride, İnegöl Belediyesi bünyesinde yıl boyunca eğitim gören halk dansları minikler, çocuk gitar, çocuk korosu, çocuk sanat atölyesi ve drama kursu öğrencileri sahne aldı.

Programı Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin'de takip ederken, salon minik sanatçıların aileleri ve yakınlarıyla doldu taştı. Gösterilerde ise büyük yürekli minik sanatçılar sergiledikleri performanslarıyla tam not aldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin yaptığı açıklamada;

"Her şey çocuklarımız için. Belediyemizde pek çok etkinlik var, her yaşa hitap etmeye çalışıyoruz. Ama en çok önemsediğimiz, en çok titizlikle araştırarak seçtiğimiz gruplar çocuklarımız için yapılıyor. Az önce atölye çalışmalarını da izledim. Çocuklarımızın yeteneklerini canlı olarak görme imkanı bulduk. Tüm o eserleri çocuklarımızın kendilerinin yaptığını gördük."

"Çocuklar siz çok önemli ve özelsiniz. O kadar özelsiniz ki dünyada ve tek olarak bizim ülkemizde çocuklara bir bayram hediye edilmiş. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı da bu vesileyle kutluyorum. İstedik ki çocuklarımızla ve ailelerimizle bu bayramı kutlayalım, güzel bir etkinlik yapalım."

"Bunlar sadece küçük gruplar, bunun gibi birçok grubumuz var. Başarılı performanslarından dolayı çocuklarımızı kutluyorum. Anne ve babalara da çok teşekkür ediyorum. Bizlere güvenip çocuklarını emanet ediyorlar. Çocuklarını ellerinden tutup buraya getiriyorlar. Ama bunların hepsinin mükafatını inşallah hep birlikte alacağız" diye konuştu.