Yaz spor okullarının bu yıl 11'incisini düzenlediklerini hatırlatan Başkan Aktaş, yaz spor okullarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

AMAÇ SPOR YAPTIRMAK

Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye Süper Kupa çağrısı Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye Süper Kupa çağrısı

Başkan Aktaş, Yaz spor okullarımızın ana amacı; ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde olan çocuklarımızı, gençlerimizi bir spor branşıyla alakalı uzman hocalar nezaretinde eğitebilmek. Bunun beraberinde arkadaşlıklar edinebilmesini ve hoş vakit geçirmelerini sağlamak. Yaz spor okullarımızda 1'inci dönemde sona yaklaşıldı. 2'nci dönem için ise kayıtlarımız devam ediyor."

"Bir kort tenisi oluşturmayla ilgili çalışmalarımız var. Ben çocuklarımız için hem sağlıklı hem de beraberinde bu sporla ilgili de bir şeyler öğrenerek bundan sonraki süreçte bu sporu icra edeceklerse faydalı olacak bir spor olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

ANNE BABALARA TAVSİYE

Anne babalara çağrıda da bulunan Aktaş, "Buradan da çağrıda bulunuyorum, özellikle yoğun okul temposundan sonra yaz tatillerinde bu ve benzeri aktivitelerle alakalı; bu bir drama kursu olabilir, enstrüman kursu olabilir, bir spor okulu olabilir... Kış sürecinde de aynı. Kış spor okullarını açıyoruz, farklı enstrüman kursları var, sanat eğitimlerimiz var. Muhakkak suretle derslerini etkilemeyecek şekilde bu kursların içerisinde yer alsınlar" dedi.