23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 1 hafta süren Çocuk Tiyatro Festivali düzenleyen İnegöl Belediyesi, çocukları sanatla buluşturmaya devam ediyor.

23 Nisan Pazartesi günü tüm ilçe çocuklarına yönelik Beşinci Mevsim Kültür Merkezinde startı verilen çocuk tiyatro festivali, hafta boyunca farklı okullarda düzenlenen gösterilerle devam etti. Bugün de Samda İlkokulunda 3 seans olarak tiyatro gösterimi yapıldı.

AĞUSTOS BÖCEĞİ İLE KARINCA

Öğrencilerin heyecanla izlediği "Ağustos Böceği İle Karınca" çocuk tiyatro oyununa Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin'de katıldı. Oyun sonrası bir açıklama yapan Şahin, "İnegöl Belediyesi olarak bugünün yarını; yarının umudu olan çocuklarımızın nitelikli, bugünü tasarlayarak geleceğe yön veren, vizyon kişiliğe sahip ve özgüveni yüksek bireyler olması adına birçok etkinliğe imza atıyoruz.

Çocuklarımızın o masum yüzleri, içten ve samimi davranışları, dünyanın tüm güzelliklerini sunan o tatlı gülüşleri, okyanusları aşan o hayalleri hiç ama hiçbir vakit sonlanmasın temennisi ile çocuklarımız için sosyal-kültürel ve sportif alanda birçok faaliyeti hayata geçirdik. İnşallah bilinçli, nitelikli, kendini her platformda en doğru şekilde ifade edebilen, günümüz dünyası ile entegre olabilmiş çocuklar yetiştirebiliriz. Tabi ki geleceğimiz olan, yarınlarımızın teminatı çocuklarımız içinde yıl içerisinde farklı birçok etkinlikte gerçekleştiriyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının coşkusuna coşku katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnegöllü çocukların eğlenceli ve hoş bir vakit geçirmeleri adına birbirinden güzel çocuk tiyatrolarının sahne aldığı Çocuk Tiyatro Festivaline 23 Nisan Pazartesi günü 'Komik Kurt ve Keçi Yavruları' adlı tiyatro oyunu ile Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi çok amaçlı salonunda start vermiştik.

Berberler ve Kuaförler Milli Takımından İnegöllü Mehmet Ali Denel'i tanıyor musunuz? Berberler ve Kuaförler Milli Takımından İnegöllü Mehmet Ali Denel'i tanıyor musunuz?

ÇOCUK TİYATRO FESTİVALİ

Hafta boyunca devam eden Çocuk Tiyatro Festivalinin gerçekleştiği okullar ise şöyle; 24 Nisan Salı Vehbi Koç İlkokulu; 'İğneli Kahraman' Çocuk Tiyatro Oyunu, 25 Nisan Çarşamba Yenice 19 Mayıs Ortaokulu; 'Hansel Ve Gretel' Çocuk Tiyatro Oyunu, 26 Nisan Perşembe İnegöl İlkokulu; 'Bremen Mızıkacıları' Çocuk Tiyatro Oyunu. Bugün de Müşerref Muzaffer Samda Ortaokulunda sahne alan 'Ağustos Böceği İle Karınca' Çocuk Tiyatro oyununu çocuklarımız ile izlemek için buraya geldik.

Yarında saat 14.00'de Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi çok amaçlı salonunda 'Aksi İhtiyar' çocuk tiyatro oyunu sahne alacak. Son olarak 23 Nisan'a özel gerçekleştirdiğimiz programlar ile çocuklarımızın bu özel bayramlarına güzellik katmanın mutluluğunu yaşarken, çocuklarımız bizim her şeyimiz geleceğimiz, yarınlarımız diyerek tüm çocuklarımıza en içten kalbi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.