O Öğrencilere MEB Destek Verecek O Öğrencilere MEB Destek Verecek

DOĞANIN DOSTLARI
Doğa Okulları Ekoloji Öğretmeni Ebru Bekil, yaptığı açıklamada;
"Okulumuzda gerçekleştirilen modern öğretim faaliyetleri ile öğrencilerimize çağdaş akademik donanımlar kazandırırken; bir yandan da onların toplumsal, duygusal ve bilişsel gelişimlerini desteleyecek çeşitli eğitim programları uygulanmaktadır.
19 Ocak Perşembe Saat: 18.00'da Drama Kulübümüzün hazırladığı 'Doğanın Dostları' adlı oyun, okulumuz konferans salonunda velilerimize sunulmuştur. Okulumuzda sosyal kulüp etkinlikleri bu eğitim sürecinin vazgeçilmezlerinden biridir.
Kulüp çalışmalarında öğrencilerimizde güven ve sorumluluk duygusunu geliştirmeye, yeni ilgi alanları oluşturmaya ve beceriler kazandırmaya yönelik; bilimsel, sanatsal, kültürel, sportif, etkinlikleri yer almaktadır.
Öğrencilerimizin bilinçli bireyler olarak hızla değişen dünyada yer almalarına fırsat verilmektedir" dedi.
'ECO OKUL' PROJESİ
Bekil; "19 Ocak Perşembe akşamı yapılan 'Drama Kulübü' etkinliğinin yanında geri dönüşüm malzemelerinden yapılan bir defile sunulmuştur. Ekoloji dersi kapsamında yürüttüğümüz 'Eco okul' projesiyle atıkları hayata geçirdik.
Öğrencilerimiz atık malzemelerden hazırladıkları kıyafetlerle sundukları defilede geri dönüşüm ve yeniden kullanımın önemini bir kez daha hatırlattılar" diyerek açıklamalarını sonlandırdı.