Ak Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, istifasının istendiğine dair çıkan iddialarla ilgili açıklamalarda bulunarak şunları söyledi:

"3 Kasım Cuma günü, maalesef bazı internet siteleri ve sosyal medya hesaplarında bir takım kişiler şahsımın istifasının istendiğini yazmış, aynı gün gerçekleştirdiğimiz ilçe temayül yoklamamızda bu durumun tamamen asılsız ve yalan olduğunu izah etmiştim. Aynı gün İl Başkanımız Sayın Ayhan Salman da yaptığı basın açıklamasında bu haberleri yalanlamış ve konuya açıklık getirmiştir. Bugünse geniş çaplı bir basın açıklaması ile dostlarımızı,arkadaşlarımızı ve vatandaşlarımızı bilgilendirmek istiyorum."

2014 YILINDAN BERİ GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

"2014 yılının Aralık ayından itibaren görevimin başında azimle,kararlılıkla ve gayretle çalışmaktan hiç bir zaman geri adım atmadım. TV'lerde , gazetelerde konuşmak yerine daha çok icraat yapmayı tercih ettim. Allah'a sonsuz şükrediyorum ki bu çalışmanın ve gayretin mükafatını 1 Kasım'da ve 16 Nisan seçimlerinde aldık. İnegöl siyaset tarihinde hiç bir partinin alamadığı %70.4'lük oy oranının ilçe başkanlığım dönemimde kazanılması benim için bir gurur ve mutluluk vesilesidir. "

Fatih Erbakan Yeniden Refahın Üye Sayısını Açıkladı Fatih Erbakan Yeniden Refahın Üye Sayısını Açıkladı

ERDOĞAN İNEGÖL'Ü ÖNEMSİYOR

"İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın Bursa'ya Büyükşehir Belediye Başkanı olması, Ayhan Salman arkadaşımızın AK PARTİ Bursa İl Başkanı olması, Melih Ecertaş kardeşimizin Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı olması ve tüm bunların İlçe Başkanlığım dönemimde gerçekleşmesi beni sevindirmiş, ilçe halkımızı da ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan'ın İnegöl üzerindeki hassasiyetinin göstergesidir."

SADECE İŞİMİZE BAKTIK

"Siyasi atışmalardan , hakaret boyutuna varan tartışmalardan ve çeşitli spekülasyonlardan hep uzak durduk ve sadece işimize baktık. Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımızın talimatlarını dinledik ve o yönde hareket ettik.

Elbette, bizlerde birilerinin canlarını sıkıyor olabiliriz, varlığımız elbette birilerini tedirgin ediyor olabilir . Bu nedenle olsa gerek ki istifa söylemleri ile başta partim olmak üzere şahsım ve teşkilatımı yıpratmaya azami gayret gösteriliyor. "

GÖREVİME DEVAM ETMEYECEĞİM

"Cuma günü ifade etmiştim, tekrar ifade ediyorum. Kongre sürecine girdiğimiz gün itibariyle ekibim ile aldığım karar doğrultusunda ilçe başkanlığı görevine devam etmeyeceğimi yaklaşık 4-5 aydır her alanda söylüyorum. İlçe başkanlığı görevime devam etmeyeceğim, istifamın istendiği anlamına geliyorsa, bu istifa söylemleri ile hareket edenlerle yakın gelecekte yeni görevlerde, yeni kulvarlarda görüşmek elbette isterim."

SİYASETE ASLA NOKTA KOYMADIK

"Değerli arkadaşlarım, kıymetli dava arkadaşlarım, biz görev adamıyız. Bizlere verilen görevleri her zaman layıkıyla yerine getirdik, bugünde o şekilde hareket ediyoruz.. Şunu özellikle belirtmek istiyorum ki siyasete asla nokta koymadık, virgül koyduk. Yakın gelecekte neyin ne olacağını kimse kestiremez. Biz hep doğru olmayı tercih ettik, bugün de doğruluktan vazgeçmiyoruz, yakın gelecekte de vazgeçmeyeceğiz."

YENİ HEDEFLERİM VAR

"Bu durumdan herkes şunu anlayabilir: Adem Demirel, geleceğe yönelik hedeflerinden dolayı İlçe Başkanlığı görevine devam etmiyor. Yeni hedeflerimiz, yeni planlarımız var. Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde çalışmaya devam edeceğiz."