Şanlıurfa'da Yeniden Refah Sürprizi: Mehmet Gülpınar Kimdir Şanlıurfa'da Yeniden Refah Sürprizi: Mehmet Gülpınar Kimdir

HAYIR'DA HAYIR VARDIR
Demokrat Parti İlçe Başkanı Murat Balakuş, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Öncelikle Demokratlar aklının ve vicdanın sesini dinleyerek hayırda direniyor. Hiçbir siyasi partinin bahçesi olmadan, kimsenin vagonuna takılmadan hür ve milli iradenin var olması için en büyük savaşı veren ve bu uğurda şehit vermiş, kadim bir geleneğin devamı olduğumuz için ısrarla hayır diyoruz. Güzel ülkemizin bir daha 15 Temmuzları yaşamaması içim hayır diyoruz.
Ülkemizin monarşi ile yönetilen baskı rejimlerini örnek almayıp, asri ve medeni, demokrasiyi içine sindirmiş ülkeleri rol modeli alması için hayır diyoruz. Cumhuriyet tarihi boyunca Gazi Mustafa Kemal'den bu yana tüm liderlere verilen yetki herkese yeterken Sayın Cumhurbaşkanımıza neden yetmiyor diyerek vicdanımıza ve aklımıza sorarak hayır diyoruz.
Yeni sistemde cumhurbaşkanımız yargıyı atayacak, kanunlar yapacak. Yürütme kendisi olacak, kısaca başkan hem mahkeme, hem kanun, hem polis, hem gardiyan olacağı bir sisteme Demokratlar olarak tabii ki hayır diyoruz"
TEK ADAM YÖNETİMİ
"Bu sistem baskıcı tek adam rejimi değilse daha geçmeden hayır diyenlere gözaltılar, tutuklamalar, linç girişiminde bulunmalar, tehditler, kovulmalar ile korku salan bu anlayışa önem ile hayır diyoruz. Kendi hükümetine darbe girişimine soruşturması ve araştırılmasına engel olan bu düşünce yapısına elbet hayır diyoruz.
İki başlı olmuyor diyerek yeni sistem ile gelen tek adam yönetimi ile ekonomiyi düzeltip, huzuru sağlayıp akan kanı durduracak bu zihniyete 14 senedir tek başına iktidar kim diye sorarak hayır diyoruz. Şimdiye kadar ne istediler de vermedik diyenlerin ülkemiz bölündükten sonra tekrar kandırıldık
Allah affetsin dememeleri için hayır diyoruz. Ekonomik krizin saklandığı, çarşı pazarın kan ağladığı, 15 sene önce kömüre muhtaç olanların hala muhtaç olduğu için hayır diyoruz. Hayır diyen bu ülkenin duyarlı vatandaşlarına terörist diyenlerin, dün meydanlarda terör hamileri ile Kürtçe şarkılar eşliğinde gözyaşı dökmeleri, karanlık koridorlarda açılım adı altında pazarlık yaptıklarını bildiğimiz için hayır diyoruz.
BÜYÜK KONGRE 26 ŞUBAT'TA
"Dün milliyetçiliği ayaklar altına alıp bu gün hamaset içinde olduğunuz için hayır diyoruz. Bu ülkenin asıl mimarları olan bu gelenek, satmadan yapan bu fikriyat elbette ki kocaman hayır diyor ve neden hayır denmesi gerektiğini acizane vatandaşlarımıza bir kez daha hatırlatmak istiyoruz.
Sözlerimi burada noktalar iken sağın tüm renklerinin merkez sağda büyük bir toparlanma hareketinin başlayacağı 26 Şubat 2017 Pazar günü Ankara'da gerçekleşecek olan büyük kongremize İnegöl'ümüzden 7 kıymetli delege ile katılacağız inşallah. Büyük kongremize tüm halkımızı ve partililerimizi davet ediyoruz"