Halk Eğitim Müdürü Burhanettin Özdemir yaptığı açıklamada;

İnegöllü şair İhsan Deniz'i tanıyor musunuz? İnegöllü şair İhsan Deniz'i tanıyor musunuz?

"Halk Eğitim Merkezi'nin yılsonu sergi programlarının üçüncüsünü, Umut Evleri sitesinde gerçekleştiriyoruz. Halk Eğitim Merkezi'nin klasik kursları var. Bu kursların dışında 70 alanda kurslarımız var. 3 bin 300 çeşit kursumuz var. Biz bunların yaklaşık İnegöl'de 250 tanesini açabiliyoruz. Bir yıl boyunca yaklaşık bin 500 kurs açıyoruz. Bu kurslara 35 bin kişi katılıyorlar."

"Giyim ve el sanatları kursları merkezimiz şuan 60 civarında buna benzer kurslarımız var. Bursa'nın en büyük makine parkuruna veya malzemesine sahip halk eğitim merkeziyiz. Bursa'da diğer büyük ilçelerde bulunan makine parkurları 3-4 tane atölye açacak kadar. Biz yıllardır makine ütü gibi makinelerin sayılarını arttırdık."

"Böyle sitede sitelerde kurslarımız var. ben Umut Evleri site yönetimine teşekkür ediyorum, sitenin sosyal alanlarını bize açtığı için site sakinlerine böyle hizmet verdiği için teşekkür ediyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğru ise "Bu sitenin bir sakini olarak böyle bir etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Aynı zamanda eşimde kursiyer kendisi belgesini alacak. Halk Eğitim müdürümüze teşekkür ediyoruz. Ben yedi yıldır bu sitede ikamet ediyorum ilk defa böyle bir kurs açıldı. Demek ki geç kalmışız. Kursa katılanların ellerine sağlık hayırlı olmasını temenni ediyoruz" diye konuştu.