Türkiye televizyon tarihinde ilk kez yapılan "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması", dördüncü gününde ekran başındakileri mest etti. TRT 1'de her akşam 23.30'da ekranlara gelen yarışmanın dördüncü gününde gün birinciliğini İnegöllü Abdullah Altun kazandı.
GÜNÜN BİRİNCİSİ ABDULLAH ALTUN
İnegöl'de İmam Hatip Ortaokulu'nda Kur'an-ı Kerim ve Siyer öğretmeni Abdullah Altun, Bakara Suresi'nin 284-286'ncı ayetlerini okuduğu tilaveti günün en iyisi seçildi. Jüri üyelerinden 258, seyirciden 81 olmak üzere toplamda 339 puan ile kazanan Abdullah Altun'un amacını iyi bir Kur'an okuyucusu olarak Türkiye ve dünyanın her yerinde Kur'an-ı Kerim'i Allah'ın kelamını seslendirmek, olarak tanımladı.

"Haftanın Finali"nde yarışacak Abdullah Altun, hafta finaline Şehzadebaşı Müezzini Temel Erbay ile hazırlanacak. Beş yıldır müezzinlik görevi yapan Faruk Şimşek, Mu'min Suresi'nin 7-9'uncu ayetlerini okudu. Jüriden 245, seyirciden 87 puan alan Bostancı, toplamda ulaştığı 332 puan ile günün ikincisi oldu.
16 YAŞINDAKİ HAFIZ GÖNÜLLERİ FETHETTİ
Hafızlığını tamamlamasının ardından eğitimine devam eden ve henüz 16 yaşında olan Ahmet Mahmut Sezer, Enbiya Suresi'nin 101-107'nci ayetlerini okudu. Genç yaşta Kur'an-ı Kerim'i güzel okuyan Ahmet Mahmut Sezer, jüriden 230, seyirciden 92 puan alarak toplamda 322 puan ile günün üçüncüsü olarak tamamladı.

Hangi kadınlarla evlenilmez? Kişi hangi akrabaları ile evlenemez? Hangi kadınlarla evlenilmez? Kişi hangi akrabaları ile evlenemez?