İlçe protokolü ile vatandaşların katıldığı açılışta konuşan firma sahibi Enes İnan, açılışa katılanlara teşekkür ederek, Diriliş Mobilya Aksesuarları Showroomunun AR-GE ve tasarımı destekleyecek kapsamlı ürün yelpazesine sahip olduğunu söyledi.

İNEGÖL'E ÖZEL MERKEZ

İnan, "Tasarımcı arkadaşlarımızın öncülüğünde firmalara özel çalışmalar olacak. İnegöl'ümüzde tek olup ülkemizde de nadir olan bir tasarım merkezini sizlerle buluşturmaktayız.

Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yeni işyerimiz İnegöl'ümüze ve sektörümüze hayırlı olsun" dedi.

YAN SANAYİ ÇOK ÖNEMLİ

İnegöl mobilya sektörünün her alanda gelişme kaydettiğine dikkati çeken İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ,

"Yan sanayimiz bizim olmazsa olmazımızdır. Bu gelişimlerden bir tanesi de kardeşlerimizin büyük emeğiyle ortaya koyduğu bu işyeridir.

Tasarım sahibi ürünler yer alıyor. Tasarımcılarımızı ve işyeri sahiplerimizi yeniliklerinden dolayı kutluyor, işyerinin İnegöl mobilya sanayimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

TEDARİKÇİLER KALİTEYİ ARTTIRIYOR

Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ise:

"İnegöl'de mobilyanın gelişmesinde en önemli faktörlerden biri tedarikçilerimizdir. Tedarikçilerimiz de bizi her zaman yeni ürünlere zorlamıştır.

İnegöl'ün güzel ürünlerinin gelişmesine katkı sağladıkları için tedarikçilerimizi tebrik ediyorum. Diriliş Aksesuara başarılar diliyorum" dedi.

AŞURE İKRAM EDİLDİ

Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapılarak Diriliş Mobilya Aksesuarları Showroom açılışı gerçekleştirildi.

Açılışta, davetlilere aşure ikramı da yapıldı.

TCMB Başkanı Karahan: “Enflasyonda zirveyi mayıs ayında göreceğiz, mayıs ayından itibaren de düşmeye başlayacak” TCMB Başkanı Karahan: “Enflasyonda zirveyi mayıs ayında göreceğiz, mayıs ayından itibaren de düşmeye başlayacak”