BAŞKAN AKTAŞ'A ZİYARET
Kısa bir süre önce olağan genel kurulunu yapan Memur-Sen'e bağlı İnegöl Diyanet-Sen Şubesi'nin yeni yönetimi, Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Aktaş, yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi.
GÜZEL BİR BİRLİKTELİK VAR
Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Diyanet-Sen İnegöl Şube Başkanı Ayhan Kızmaz, Memur-Sen'e bağlı İnegöl Diyanet-Sen olarak yaklaşık 1 ay önce yaptıkları genel kurulda ilçe yönetimi olarak göreve geldiklerini hatırlattı. Kızmaz, kongre sonrası protokol ziyaretlerine de başladıklarını belirterek:
"Bu vesileyle de Sayın Belediye Başkanımız Alinur Aktaş Beyi makamında ziyaret edip sendika yönetimi olarak kendimizi tanıtmak ve faaliyetlerimiz hakkında bilgilendirmek istedik. Kendilerine bize göstermiş olduğu bu ilgi alakadan dolayı teşekkür ediyoruz.
İnegöl'de Memur-Sen'e bağlı Diyanet-Sen olarak çok güzel bir birliktelik içerisinde birlikte hareket etmekteyiz. İnşallah birlik beraberliğimizi her platformda göstermek adına gayretimiz var. Yeni seçilmiş olduğumuz için de protokol ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Mevla'm bizlere hayırlı hizmet etmeyi nasip etsin" dedi.
YOĞUN BİR FAALİYET VAR
Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise misafirlerine hoş geldiniz dileklerini ileterek İnegöl'de din hizmetlerinin yoğun bir şekilde sürdüğünü kaydetti. Aktaş, İnegöl'ün hem mobilyası hem köftesi hem kaplıcaları hem de tarımıyla beraber 256 bin nüfusuyla çok hareketli ve bereketli bir ilçe olduğunu dile getirerek:
"Din hizmetlerinin yönetilmesi noktasında da İnegöl'de yoğun bir faaliyet var. Nüfus olduğu için de bunun karşılığı olan ciddi bir alt yapı var. 350 civarında da görevli arkadaşımız var bu konuyla alakalı.
Arkadaşlarımız Diyanet-Sen çatısı altında hem görevlerini icra ederken hem de bir araya gelip istişare etmek, olası dert ve sıkıntıları ilgili kurumlara iletmek adına ve değişik faaliyetleri yapmak adına da belirli aktivitelerin içerisinde oluyorlar.
Dönem dönem bize de bu konuyla alakalı müracaat ediyorlar bizde yardımcı ve destek olmaya uğraşıyoruz" diye konuştu.
YERİN ALTI DA ÜSTÜ DE BEREKETLİ
Başkan Aktaş, İnegöl'ün sadece ekonomisiyle, markalarıyla değil aynı zamanda ruhuna uygun maneviyatıyla da öne çıktığını belirterek:
"Çünkü burası Osmanlı'nın at sürdüğü, neşv-ü nema bulduğu topraklar. Burada yerin altı da üstü de bereketli. Dolayısıyla bu toprakların, bu coğrafyaların daha güzel günlere hazırlanabilmesi adına manevi anlamda yapılanların da çok önemli olduğunu biliyoruz ve hocalarımızın da ciddi bir gayreti olduğunu görüyoruz.
Ben hocalarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum, yeni görevlerinde de başarılar diliyorum" ifadelerinde bulundu.

Ramazan ayında eşler arasında sınır nedir? Oruçlu karı koca nelere dikkat etmeli? Ramazan ayında eşler arasında sınır nedir? Oruçlu karı koca nelere dikkat etmeli?