Yeni sezonda iddialı bir takım kurmak istediklerini ifade eden Doğanspor Başkanı, son olarak Kurtuluşspor'da görev yapan disiplinli çalışması ile bilinen Melik Özmen'in, kendilerini şampiyonluğa taşıyacak isim olduğunu düşündüğünü ve başarılı çalıştırıcı ile anlaşmalarının Doğanspor'u ileriye taşıyacağını ifade etti.

Daha iyi takım olduğumuzu göstermemiz gerekiyor Daha iyi takım olduğumuzu göstermemiz gerekiyor

İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Doğanspor kulüp başkanı Tahsin Semiz ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu imza töreni, Doğanspor tesislerinde gerçekleşti.

İmza töreni sonrasında başarılı teknik direktör Melik Özmen yaptığı açıklamada:

"İnegöl'de mazisi en geniş ve başarıları tarih ile özdeşlemiş olan Doğanspor'la anlaşmış bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Bana bu teveccühü gösteren kulüp başkanımız ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum.

HEDEFİ BÜYÜK

Hedefleri olan bir antrenör olarak, hedefleri olan bir camia içerisinde bulunmak beraberinde başarıyı getireceğine inanıyorum. Yüreğimizde ve aklımızda taşıdığımız heyecan ve bilgi birikimini, kuracağımız kaliteli kadro ve antrenman devamlılığı ile en üst düzeye taşıyarak hedeflediğimiz bir üst lige tekrar döneceğimize inanıyorum.

ÖRNEK BİR TAKIM OLACAK

Yönetim kurulumuz ile fikir birliği içinde bulunarak mücadele gücü yüksek, oyunsal anlamda seyir zevki veren bir takım oluşturma gayreti içerisindeyiz. Oynadığı oyun ve doğru karakter yapısına sahip genç, dinamik, hedefi olan oyuncular ile örnek bir takım kurgusu oluşturmak birinci hedefimiz.

Bu anlamda çalışmalarımıza şimdiden başladık. İnşallah yolun sonu şampiyonluk olur" dedi.