1997 doğumlu genç forvet Futbola 9 yaşında Sakaryaspor alt yapısında başladı. Kuş Sakaryasporun bütün alt yaş gruplarında forma giydi. Gol noktalarında etkili olan genç oyuncu önümüzdeki sezon Doğansporun başarısı için ter dökecek.

TAKIMA KATKISI BÜYÜK OLACAK

Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki son rakibi Gürcistan oldu Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki son rakibi Gürcistan oldu

Doğanspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde Doğanspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri Ali Matışlı ve Abdullah Akşeker hazır bulundular. Ai Matışlı yaptığı açıklamada:

"Son transferimiz İlkay Kuş'un takıma katkı sağlayacağına inanıyoruz. Kendisi için ve bizler için hayırlı olur inşallah. Aramıza yeni katılan oyuncularımız ile iyi bir kamp dönemi ile takımımızı yeni sezona hazırlamaya çalışıyoruz. Tesislerimizde çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz.

ZOR BİR LİG BEKLİYOR

Bu sene de ligin çok zor geçeceğini biliyoruz. Çünkü herkes takımını güçlendiriyor. Takımlarını güçlendirmek için büyük çaba içinde oluyor.

Cumartesi günü süper amatör lig kurları çekilecek, Lig öncesi tüm takımlarımıza öncelikle dostlukların gelişeceği, spor ahlakının ön planda olacağı saygı ve sevginin içinde bulunacağı bir sezon olmasını diliyorum" dedi.