Doğu Gücü Spor Teknik Sorumlu Erol Arslan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Öncelikle gerek saha içinde gerek saha dışında İnegöl'e yakışır centilmence bir müsabaka oldu. Sağ duyuyla hareket eden Her iki takımın Teknik Kadroları, Sporcuları ve Taraftarlarına teşekkür ediyorum. İlk hafta çok iyi futbol oynamamıza rağmen talihsiz 2 puan kaybettiğimiz bir müsabaka sonrasında bu maça hazırlandık. Maç öncesi oyuncularımıza rakibimizi ciddiye almaları ve bu tip maçların havasının çok farklı olduğu konusunda uyardık."

RAKİP İYİ MÜCADELE VERDİ

"Rakibimiz iyi mücadele ederek bize istediğimiz oyunu oynatmamak için elinden gelen en iyisini yapmaya çalıştı. Biz de gerçek oyun ritmimizi bir türlü bulamadık bu da rakibin işini kolaylaştırdı. İkinci yarının başından itibaren rakibe önde kurduğumuz baskıyla pozisyonlar yakalamaya başladık ve bunun sonucunda kazandığımız Serbest vuruşta Kaan'ın güzel golüyle aradığımız golü bulduk. Ardından golü getirecek pozisyonlara girmemize rağmen pozisyon almada ve son vuruşlarda eksik kaldığımız için maçı 1-0 kazandık. "

Bizim motivasyonumuz tam, kupayı eve götürmek istiyoruz Bizim motivasyonumuz tam, kupayı eve götürmek istiyoruz

ZORLU BİR MÜSABAKA BEKLİYOR

"İsaören Sporu iyi mücadelesinden dolayı kutluyorum. İnşallah ligi istedikleri yerde bitirirler. Bu maç artık geride kaldı. Şimdi Önümüzde ki hafta grubun iddialı ekiplerinden Yenişehir Belediye Spor ile evimizde oynayacağımız zorlu müsabakaya oyuncularımızla birlikte odaklanıp hazırlanacağız ve İnşallah maç sonunda hedefimiz olan 3 puana ulaşmak. Başkanımız ile değerli yol arkadaşlarına, gerçek Doğu Gücü sevdalısı olan tüm taraftarımıza bu zorlu maç sonunda güzel bir galibiyet hediye etmek istiyoruz."