3 OYUNCU İLE YOLLAR AYRILDI
Gençler Gücü Spor Kulübü Başkan Vekili Ayhan Çamlıdağ yaptığı açıklamada;
"2 Ocak 2017 tarihinde başlayıp 17 Şubat 2017 tarihinde sona ereceği açıklanan 2.Transfer dönemi sebebi ile Teknik Kadromuz ile yapılan istişare sonucunda Kadromuzda bazı değişiklik yapılmasına karar verdik.
Bilindiği gibi sezon başında hedefimizi şampiyonluk olarak belirlemiş ve 40.yılımızda 1.Amatör Küme'de şampiyon olarak yeniden Süper Amatör Küme'ye yükselmek olduğunu ifade etmiştik.
Bu doğrultuda sezon başında oluşturduğumuz kadromuzda yer alan ve geride kalan 12 hafta boyunca arzu ettiğimiz performansı bulamadığımız 2.kalecimiz Kubilay İlhan, sağ kanat oyuncumuz İlker Küçük ve sol kanat oyuncumuz Ceyhun Nazlısöz ile yollarımızı ayırma kararı aldık.
Bu kararımızı futbolcularımız ile paylaştık ve Kulübümüz adına yaptıkları hizmetler için kendilerine teşekkür ederek, yeni spor hayatlarında kendilerine başarılar diledik" dedi.
ŞAMPİYONLUK İÇİN SON 6 MAÇ
"Bu ayrılıkların yanı sıra Teknik Kadromuzun isteği üzerine Karadeniz Güven Spor Kulübünden sol kanat oyuncusu 1997 doğumlu Doğuşcan Yıldırım'ı kadromuza dahil ettik" diyen Çamlıdağ, şöyle devam etti:
"Yapılan bu transferin camiamıza ve futbolcumuza hayırlı olmasını diliyorum. Sezonun 3'te 2'si geride kaldı. 12 maç oynadık ve geride 6 maç daha var. Ligin boyu her geçen hafta biraz daha kısalıyor, geçtiğimiz hafta yılbaşı nedeni ile amatör kümede liglere1 hafta ara verilmişti.
Pazar günü deplasmanda Panayır Sahasında saat 15.00 de lig sonuncusu Gündoğdu Gençlik Spor Kulübü ile maçımız var. Bu maçı kazanarak liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız Gündoğdu Maçına tam kadro olarak hazırlanıyoruz inşallah kazanarak yolumuza devam edeceğiz"

Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki son rakibi Gürcistan oldu Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki son rakibi Gürcistan oldu