İsmailağa Cemaati'nin Lideri Hasan Kılıç 94 Yaşında Vefat Etti İsmailağa Cemaati'nin Lideri Hasan Kılıç 94 Yaşında Vefat Etti

İnegöl Belediyesi'nden yapılan açıklamada, son günlerde İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve belediye başkan yardımcılarının isimlerini kullanarak bazı kişilerce telefonla vatandaşlardan para istendiği anlaşılmıştır. Böyle bir durum ile karşı karşıya kalan vatandaşların bu tür şahıslara asla itibar etmemeleri gerektiği belirtildi.

İnegöl Belediyesi'nden yapılan uyarıda, bu tür istek ve taleplere kesinlikle itibar edilmemesi ve bu durumlarda belediye ya da emniyet güçleriyle mutlaka irtibata geçilmesi istendi.

TELEFON DOLANDIRICILIĞINA DİKKAT EDELİM

İnegöl Belediyesinden telefon dolandırıcılığı olayıyla ilgili yapılan açıklamada,

"Son günlerde İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Belediye Başkan Yardımcılarının isimleri kullanılarak vatandaşlarımıza telefon edilerek para istendiği bilgileri alınmaktadır. Bazı şahıslar telefonla dolandırıcılık yapmaya çalışarak İnegöl Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcılarımızın isimlerini kullanmaktadırlar.

Vatandaşlarımızın, İnegöl Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcılarının adının kullanıldığı bu tür telefonlara hiçbir suretle itibar etmemeleri ve böyle bir durumda belediye ya da emniyet güçleriyle mutlaka irtibata geçilmesini rica ederiz."

Açıklamanın devamında; "İlçe halkımızın telefon dolandırıcılığı olaylarında daha dikkatli olmalarını ve aklıselim bir şekilde davranarak, gelen telefonlara itibar etmemelerini önemle rica ediyoruz" denildi.