CHP, 24 Haziran seçimlerinde milletvekili olmak için yarışacak isimleri açıkladı. Aday listesinde, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu İzmir 2. bölge 1. sıradan aday gösterilirken; Bursa milletvekili aday listesinde İnegöl'den tek isim yer aldı.

Kütahya'da oylar yeniden sayıldı, işte son durum! Kütahya'da oylar yeniden sayıldı, işte son durum!

Alper Öztürk ve Zennure Güneri ile birlikte milletvekili aday adayı olan Erkan Dönmez, 2. bölge 4. sıradan aday gösterildi.

Bursa 1'inci bölge adayları;

Lale Karabıyık, Erkan Aydın, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Kayıhan Pala, Özgür Erdursun, Gürkan Esen, Zafer Yıldız, Serkan Öztürk, İbrahim Mart ile Aytaç Şahin.

Bursa 2'inci bölge adayları;

Orhan Sarıbal, Yüksel Özkan, Mustafa Şenyurt, Erkan Dönmez, Süleyman Ayyıldız, Şahin Sevinç, Meral Altuntaş, Kemal Atan, Baran Güneş ve Hülya Dink

Erkan Dönmez yaptığı açıklamada;

"Bizim yerimizde birçok insan olabilirdi. Partimiz bize teveccüh göstererek aday olmamızı istedi. Belediye başkanlığı döneminde de siyasi parti gözetmeyen, sorunların çözümü noktasında elimden gelen gayreti göstermiştim. İnegöl teveccüh gösterir desteklerse, bizi meclise taşırsa hiçbir siyasi parti gözetmeksizin sorunları çözmek için gece gündüz çalışacağım. Ülkem adına hayırlı olsun. 4. sırada yer almak başarıdır" diye konuştu.