VOLKAN KARDAŞ

"1986 yılında İstanbul'da doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi İnegöl'de aldıktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirdim.

Mesleğe ilk zamanlarda yaz tatillerinde büyüklerimize yardım ederek; üniversiteden sonra da devamlı olarak çalışmaya başladım.

Hedefimiz bu mesleği geliştirerek büyüterek şubeleşerek almış olduğumuz bayrağı daha ileriye götürmektir"

TAKSİM'DEN İNEGÖL'E

"Restoranımızın temelleri ilk olarak İstanbul taksimde atılmıştır. Firmamızın ismi babalarımızın 4 kardeş olmasından dolayı Dörtler olarak karar kılınmış.

Babam ve amcalarımız burada gerekli olan iş deneyimlerini iş tecrübelerini edindikten sonra 1985 yılında bu işi İnegöl'de yapmaya karar veriyorlar.

Başlangıçta küçük bir dükkanda başlıyorlar fakat işlerin yoğunluğu daha büyük bir dükkana geçme gerekliliği doğuruyor ve hala faaliyette olduğumuz Hastane Caddesinde dükkana geçiyorlar ve 32 senedir faaliyetimiz devam ediyor. Daha sonra 2.şubemizi belediyemizin restore ettiği Gençlik Merkezi'nde açıyoruz"

MARKALAŞMA ÇALIŞMALARI

"Dükkanlarımızı büyütürken bir yandan da markalaşma yolunda da adımlar atıyoruz Dörtler Kebap patentini alıyoruz ve belediyemizin koordine ettiği mavi bayrak projesinde yer alıyoruz.

Günlük üretim yapıyoruz. Müşterilerimize en kaliteli ürünü en kaliteli hizmetle servis ediyoruz. 1. Sınıf hammadde kullanarak en kaliteli ürünü sunuyoruz"

YEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YEDİRME

"Temizlik en çok önem verdiğimiz konu her gün en ince ayrıntısına kadar kontrollerimizi yapıyoruz ve hijyenik ortamda üretim yapıyoruz.

Müşterilerimizden gelen eleştirileri bir armağan olarak görüp en hızlı şekilde çözüme kavuşturuyoruz.

Prensiplerimiz ise yenilikçi olmak disiplinli olmak müşterilerimizin beklentilerine en hızlı şekilde cevap vermektir yani kendi yemediğini başkasına yedirmeme geleneğimiz var"

İNEGÖL'ÜN MARKASI

İnegöl'de İhracat Şampiyonları Belli Oldu! Mobilyada İpi SALONİ Göğüsledi İnegöl'de İhracat Şampiyonları Belli Oldu! Mobilyada İpi SALONİ Göğüsledi

"Dörtler Kebap'ı İnegöl'de marka haline getirdik. Amacımız şubeleşerek ulusal alanda yaygınlaşmak. Bizler 2.kuşak olarak hedefimiz babalarımızdan almış olduğumuz bu bayrağı daha yukarı çıkarmaktır.

İşletmemiz İnegöl'ümüze İskender Kebabı ilk olarak tattırmıştır ve 32 yıllık tecrübemizle ilk günkü damak tadını bozmadan uzun yıllar hizmet vermeyi amaçlıyoruz"