Botanik Park'ta gerçekleştirilen bayramlaşma programına ilgi büyük oldu.

KUCAKLAŞMANIN SICACIK TEBLİĞİ

Bayramlaşma programında konuşan MHP İlçe Başkanı Hayati Bedir; "Ramazan Bayramı münasebetiyle sizlerle birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade ederek sizleri saygılarımla selamlıyorum hepiniz hoş geldiniz. Mübarek bayram şahsınıza aziz milletimize ve Türk-İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Gönüllerindeki vatan sevgiline kalplerindeki millet aşkına gözlerindeki mücadele azmine şahit olduğum dava arkadaşlarıma bu vesileyle şükranlarımı sunuyorum. Mübarek Ramazan ayının nimet ve ibadetlerini idrak ettikten sonra bayramla bütünleşmek ve bayram günlerini coşkusunu yüreklerimizde hissetmek eşsiz bir manevi haz ve değerdir. Bayramlar vefanın sırrını hatırlamanın ve sadakatini zenginliğini, tanışmanın ve kaynaşmanın derin anlamını yaşadığımız ve yaşattığımız eşsiz zamanlardır. Bayram, kavuşmanın, kaynaşmanın ve kucaklaşmanın sıcacık tebliğidir. Bayram temizliğin ve samimiyetin yuvası ve himayecisidir" dedi.

TÜRKİYE İÇİN DUA EDİYORUZ

"Bizi ayırmak isteyenlere en güçlü kalıcı cevap, bayramın manevi hikmetlerle dolu anlamında saklıdır" diyen Bedir; "Bizi biz yapan bizi köklerimizde ve kimliğimize sımsıkı bağlayan bağlardan birisi de böylesi anlam dolu gün ve dönemlerdir. Bizi millet olarak geleneklerimizden aldığımız kuvvet ve kudretle milli ve manevi değer hükümlerimizle geleceğin yolunu açıyoruz. Bu sayede yarınlara ışık tutuyor itibarlı iddialı ve saygın ülke hayalini kuruyoruz. Milliyetçi Hareket olarak da meselelerinden kurtulmuş ve kilitlerinden sıyrılmış bir Türkiye için dua ediyoruz. Elimizden gelen üstümüze düşen çabayı gösteriyoruz. Altın çağını yaşayan ihanetin zincirlerinden boşalan kötü niyetin hak ettiği ders ve karşılığı alması inanç ve kararlılıkla temenni ediyor ve bu yolda her şeyi göze alıyoruz. Bozulan ahlakın düzelmesini yıpranan kardeşliğin sağlamlaşmasını ve yozlaştırılan milli kimliğimizin yeniden ayağa kaldırmaya umutla temenni ediyoruz. Tehdit edilen güvenliğimizin sarsılan muhabbetimizin korunmasını arzu ediyoruz. Bunu bekliyoruz. Biz Türk milletinin sözünü, değerlerini ve hedeflerini heyecanla taşıyoruz" ifadelerini kullandı.

GÖZÜMÜZ GİBİ BAKIYORUZ

Bedir şöyle devam etti: "Biz Türk milletinin varlığını bağımsızlığını ve bin yıllık kardeşlik hukukunu cesaretle savunuyoruz. Son yurdumuza gözümüz gibi bakıyoruz. Üzerine gölge düşmemesin sırtına hançer saplanmaması için teyakkuz halinde bekliyoruz. Biz ne yaptığımızı neye sahip olduğumuzu ve nereye varmak istediğimizi biliyor ve bunu yüreklerimizde taşıyoruz. Ülkemizin bekası için gösterdiğimiz duruş ve kararlılığı siyaset icabı, zayıflık, acizlik zannederek göz ardı edenler, geçen yüzyılın başlarında milletimizi kurtaran ve devletimizi kuran tarihi misyonumuzu tıpkı dönemin işgalcileri gibi fark edememiş olanlardan başkası değildir. Bu bakımdan Türkiye'nin milli birliği ve kardeşliğinin devamı için sergilediğimiz sorumlu ve sağduyulu tutumu ve öngördüğümüz uyarıları hiç kimse bir zaaf belirtisi olarak görmemeli, sonu ağır olacak hesap hatasına düşmemelidir"

Kütahya'da geçersiz oylar yeniden sayılacak Kütahya'da geçersiz oylar yeniden sayılacak

HER SATIRI TÜRK TARİHİDİR

"Milliyetçi Hareket Partisi 19 Mayıs şuurunu iliklerinde taşıyan, kurucu ve kurtarıcı bir fikre dayanan, işgal ve ihanete asla prim vermeyen, vermeyecek olan muhteşem bir milletin eseridir. Bu eserin kapağında 'Ne mutlu Türk'üm diyene' yazmaktadır. Bu eserin her satırı Türk tarihidir. Bu eserin her sayfası şehit ve gazilerimiz tarafından mühürlenmiştir.Aziz ceddimize, Cumhuriyetimizin muhterem kurucularına ve tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Sözlerime son verirken Cenab-ı Allah'ın, kutsal gaye uğruna bu kutlu yolda sarf ettiğimiz emekleri, millet aşkını ve heyecanını karşılıksız bırakmayacağına yürekten inanıyorum. Bayramınızı tekrar tebrik ediyor, hepinizi en derin sevgi m saygılarımla selamlıyorum. Ne mutlu Türküm diyene"