Son dönemlerde dövizde meydana gelen yükselmeyi ülke ekonomisine yönelik baltalama adına yapılan bir çalışma olduğunu aktaran Başkan Özdemir, AK Parti hükümeti döneminde ülke ekonomisin hem iç hem de dış piyasada altın bir çağ yaşadığına dikkat çekti.

HERKES TÜRK LİRASINA YÖNELMELİ

İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, bunun bazı güçleri ciddi şeklide rahatsız ettiğini söyleyerek, "Maalesef ülkemizde dışarıda olduğu gibi içerde de büyük hainleri var.

Bakın gezi olayları, 15-17 Aralık yargı darbesinin ardından dövizin durumu ve akabinde 15 Temmuz kalkışması, yani ihanetler denemesi ve yine dövizin artması 2013 yılında 1.77 seviyesinde seyreden dolar, bu hain yapılanmanın çalışması sonrası artış gösteriyor."

"Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın dediği gibi herkes Türk Lirasına yönelmeli ve alışverişlerini buna göre yapmalıdır. Kısaca artık dönem milli mücadele dönemi ve her bireyde bu mücadeleye elinden gelen katkıyı koymak durumundadır" dedi.

ÜLKE EKONOMİSİNE SAHİP ÇIKTIK

"Ekonomiyi çökertmeye çalışıyorlar" diyen Özdemir,

"Bu konuda da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi ülke ekonomisine sahip çıktık, çıkmaya devam edeceğiz.

Emekli Promosyonları Hesaplara Yatmaya Başladı! Emekli Promosyonları Hesaplara Yatmaya Başladı!

Yıllarca AB'ye girmek için bizi oyaladılar, beklettiler. Adeta ülkemizle alay eder gibi Türkiye'nin ili büyüklüğündeki ülkeleri AB'ye dahil edip, bizden taviz üstüne taviz istediler."

"Bu durumda da hükümet Türkiye'nin geleceğini düşünüp bir karar aşamasına varmak üzere. Bu durumda hiçbir yere kapılarımızı kapatmadan hakkımızın peşindeyiz ama bu ülkenin de bir tarihi, bir ekonomisi ve bir geçmişi olduğunu herkese hatırlatmakta fayda var" diye konuştu.