Elit Grup Eğitim Kurumlarından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Elit Grup Eğitim Kurumları, dershanecilik alanında alışkanlıkları değiştirmiş, butik eğitim anlayışıyla kendine özgü aktif eğitim sistemini uygulayarak tamamen öğrenci merkezli eğitim öğretim anlayışını getirdi. Bu sistemle, birebir ve gruplarla öğrencilerin kalabalık sınıflarda kaybolmasını önlenirken, ödev takip sistemleriyle öğrencinin bilinçsiz çalışmasını engelledi.

Elit Grup Eğitim Kurumları İnegöl´e kazandırdığı koçluk sistemiyle öğrencileri sürekli takip ederek, motivasyonunu hep canlı tutarak, veli ile sürekli iletişim halinde olarak, alanında uzman ve profesyonel öğretmen kadrosuyla öğrencilerine en kaliteli eğitimi sunuyor"

FARKLI EĞİTİM MODELİ

"Eğitimde gördüğü eksikliklere farklı bir bakış açısıyla yaklaşan Elit Grup Anadolu Lisesi Kolej Eğitim ve öğretiminde uyguladığı farklı eğitim modeli ile yeni bir çığır açmış ve bu anlamda İnegöl´de bir ilke imza atmıştır.

Elit Grup Anadolu Lisesi, geçmişten günümüze yakalamış olduğu başarıya ilk ve ortaokulunun temellerini atarak eğitim zincirine yenisini ekledi"

EĞİTİM FELSEFEMİZ

Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor?

"Amacımız; insan hayatının basamağı olan okul dönemi için, güven ve sevgi dolu bir eğitim çemberi oluşturarak öğrencilerin kendi potansiyellerini gerçekleştirebilecekleri, özgür, yaratıcı ve kaliteli bir ortamda eğitim vermek.

Güven duydukları bir ortamda eğitim almalarını sağlayarak özgüveni yüksek, çağdaş, kültürlü, yeniliklere açık ve sorumluluk sahibi bir nesil yetiştirmek. Her türlü teknolojik donanım ile bezenmiş eğitim kurumlarımızda yenilikleri keşfedebilecek bireyler yetiştirmek."

AKTİF EĞİTİM SİSTEMİ

"Aktif eğitim sistemi, öğrencilerimizin güncel konularda hazır bulunuşluğunu artırabilmek ve işlemiş olduğu derslerden kopmamasını sağlamak amacıyla oluşturulmuş bir sistemdir. Bu doğrultuda; öğrencinin okuldaki derslerinde aktif bir şekilde yer almasını, söz hakkı alıp konuşmasını sağlamak. Aktif eğitim sınavı ile 'alıştırma-tekrar´ 'hazırlıklı oluş´ 'motivasyon´ 'uygulama´ 'geri dönüt´ ve başa dönerek tekrar edilmesini sağlamak.

Öğrencinin eksikleri analiz edilip öğretmenin vereceği 'reçete´ ile eksiklerin giderilmesini sağlamak. Program haftalık uygulandığı için öğrencinin anlamadığı konuları biriktirmesini önlemek. Öğrencinin aktif eğitim sınavında çözemediği soruları veya anlamadığı kazanımları öğretmenlerimizle birebir çalışarak gidermek.

Tüm bunların sonucunda öğrencinin konuları tam ve eksiksiz şekilde kavrayıp, konuyla ilgili tüm soruları çözebilecek düzeye getirmek sistemimizin sonucudur"

Temel atma törenine Belediye Başkan Yardımcısı Alpen Taban, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican´ın yanı sıra Okul idareci ve öğretmenleri katıldı.