YILIN İLK EMLAK DANIŞMANLIĞI KURSU

Halk Eğitim Merkezinin çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen tören, sazlı sözlü eğlenceyle başladı.

O Öğrencilere MEB Destek Verecek O Öğrencilere MEB Destek Verecek

Renkli görüntülerin oluştuğu eğlencenin ardından, törende bir konuşma yapan HEM Müdürü Burhanettin Özdemir, 2017 yılının ilk Emlak Danışmanlığı kursunun sona erdiğini söyledi.

HEDEF 35 BİN KİŞİYE EĞİTİM

Halk Eğitim Merkezi'nin 'Her yaşta, her yerde eğitim' sloganıyla hareket ettiğini belirten Özdemir,

"Bu sloganımızla bu öğretim yılında bugüne kadar 500'den fazla kursumuzla yaklaşık 10 binin üzerinde kursiyere hizmet verdik. Dönem sonuna kadar yaklaşık bin 400 civarında kursumuz olacak. Toplamda da 35 bin kişiye ulaşmış olacağız."

"Yönetim ve idare olarak anlayışımız, halk eğitim kurslarını farklılaştırmak, pek çok kişiye meslek edindirmek, aynı zamanda hobi ve sanat kurslarını artırmak.

Bu yönde eğitim veriyoruz. Emlak Danışmanlığı kursumuz da en çok talep gören kurslardan. Nitelikli olarak o işi yapmak için lazım olan belgelerden bir tanesi de Emlak Danışmanlığı" dedi.

"BAZI KİMSELERE MESAJIMIZ OLSUN"

Halk Eğitim Merkezinin kendi müfredatında belirtilen kursları açtığını aktaran Özdemir, "Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Merkezleri kendi müfredatında belirtilen kursları açmakta, bunları açarken de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden onay almakta. Bunu yürütmek ve takip etmek Halk Eğitim Merkezine aittir."

"Halk Eğitim Merkezi bunun dışında Başbakanlığın 2007\10 nolu genelgesine göre de başka hiçbir kurumdan icazet almadan bu kursları yapmaktayız.

Bazı kimselere de buradan mesajımız olsun. Bu kursları sadece ilgili amirlerimizden onay alarak açmaktayız. Onun dışında kimseye bedel ödeme durumumuz olamaz. Kursiyerlerimize belgelerin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

77 KURSİYERE BELGE

Konuşma sonrası kursu başarıyla bitiren 77 kursiyere sertifikaları takdim edildi.