PAYLAŞMA VE KARDEŞLİK AYI

İnegöl'deki bir düğün salonunda düzenlenen iftar yemeği sonrası konuşan Dernek Başkanı Erdoğan Kızmaz,

"Ramazan ayı paylaşmanın, aynı duyguları yaşamanın, kardeşliğin, birlikte olmanın, bir olabilmenin tezahür ettiği, on bir ayın sultanı mübarek ayımızdır. Bizler de, her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeğimiz ile birlikte olmayı, paylaşmayı, kardeşliği daha da güçlendirmeyi amaçladık.

Türk Milleti olarak binlerce yıllık tarihimizde, her zaman bayrağımızın dalgalanmasını, ezanlarımızın susmamasını canımız pahasına savunan bir milletiz."

YA ŞEHİT OL, YA GAZİ

"Ülkemizin birliğini, beraberliğini, kardeşliğimizi her daim her şeyin üstünde tutan nesillerin torunlarıyız. Bayrağımız inecekse, ezanlarımız susacaksa, 'Ya şehit ol, ya gazi ama düşmanı yenmeden gelme' diyen anaların çocuklarıyız.

Dünyada her zaman, mazlumun, mağdurun, kimsesizin yanında olmayı insanlık gereği olarak kendine görev edinmiş bir milletiz."

İNEGÖL'DE ENSARIZ

Dernek olarak, 280 bin İnegöllü hemşerimizle, 81 milyon vatandaşımızla, her daim kardeşliğimizi ön planda tutarak, İnegöl'de Ensar olmanın verdiği sorumluluk duygusu ile İnegöl büyürse, Bursa büyür, Türkiye büyür, Türkiye de güçlü olup dünyada lider ülke olursa, tüm dünya huzur bulur anlayışındayız.

Çünkü başka bayrak, başka Türkiye yok... İftar programımızın gerçekleşmesinde emek veren tüm arkadaşlara huzurunuzda teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Gündem olan görüntülerin sahibinden açıklama Gündem olan görüntülerin sahibinden açıklama

EVİMDE İFTARIMI YAPMADIM

Belediye Başkanı Alper Taban ise:

"Ramazanın sonuna geldik. Ramazan boyunca dolu dolu programlara katıldık. Evimde iftarımı yapmadım. Bu sofralarda mutlu insanları, gülen yüzleri, kaynaşan insanları gördük. Ramazan bayramınız mübarek olsun" dedi.

İNEGÖL MUCİZESİ

"Çınarın gölgesi altında hep birlikteyiz" diyen Kaymakam Ali Akça da:

"İnegöl, bereketli ve hareketli bir ilçe. Bu bereketin oluşmasında insanımızın büyük katkısı var. Renkli demografik yapı İnegöl mucizesini oluşturmuştur. Tüm insanlık aleminin ramazanını tebrik ediyorum" dedi.