İtibar Atölyesi bünyesinde faaliyet gösteren, Türkiye İtibar Akademisi tarafından 6.sı gerçekleştirilen; Türkiye İtibar Endeksi (TİE) Araştırması'nın sonuçlarına göre, okul markası olarak Doğa Koleji yine zirvedeki yerini aldı.

20 FARKLI SEKTÖRDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Araştırma; 11 Ocak 2017 ile 2 Mart 2017 tarihleri arasında 20 farklı sektörde gerçekleştirildi. CATI yani bilgisayar destekli telefonla görüşme yöntemi kullanılarak yapılan araştırma kapsamında arandı.

Araştırma Türkiye genelinde NUTS2 düzeyinde (26 bölge) tabakalı örnekleme yöntemi kullanılarak gerçekleştirildi. TİE saha çalışmaları süresince yaş, cinsiyet, eğitim ve bölgesel detaylarda analizlerin gerçekleştirilmesine olanak sağlayacak veriler toplandı.

Yıldız Teknik Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümü tarafından raporlanan ve akademik denetimi yapılan TİE 2017 araştırmasına göre Türkiye'nin en itibarlı özel okul markası Doğa Koleji oldu.

GÜVEN İÇİN TEŞEKKÜRLER

Bir kez daha "Türkiye'nin En İtibarlı Okul Markası" olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Doğa Koleji CEO'su Devrim Karaaslanlı,

Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu'ndan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Büyük Başarı Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu'ndan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Büyük Başarı

"Bu ülkenin çocuklarına en iyi eğitimi verme gayretimizin sonucunu almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Halkımıza bize gösterdikleri güven için teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.