Başkan Bedir yaptığı açıklamasında; Türk dünyasının acı dolu tarihlerinden birisinin kuşkusuz 26 Şubat 1992'de Ermeni çeteleri tarafından gerçekleşen ''Hocalı Katliamı' olduğunun altını çizerek;

106 KADIN 83 ÇOCUK KATLEDİLDİ

"Ermeni çetelerinin gerçekleştirdiği katliam sonucu 106'sı kadın, 83'ü çocuk olmak üzere toplam 613 Azerbaycanlı soydaşlarımız ve kardeşlerimiz şehit edilmiştir.

Tabi bunlar resmi rakamlardır, resmi rakamlara yansımayanların sayısı da tahminen yine bu kadardır. Ermenilerin son yüz yılda yaptığı onlarca katliamın içinde 20. yüzyılın en vahşi katliamını Hocalı'da Azerbaycanlı kardeşlerimize/soydaşlarımıza karşı yapmıştır!"

TÜRK OLDUKLARI İÇİN SALDIRIYA UĞRADILAR

"Hiçbir suçu ve günahı olmadığı halde Azerbaycanlı kardeşlerimiz/soydaşlarımız Ermeniler tarafından katledilerek, soykırıma uğrayarak şehit edilmişlerdir.

Azeri Türklerine yani soydaşlarımıza/kardeşlerimize karşı yapılan haince katliam ve soykırım, aslında Türklüğe karşı yapılmış bir katliamdır ve Türk oldukları için soykırım gerçekleşmiştir!"

TÜRKEŞ ÖZEL TİM KURMUŞTU

"Soydaşlarımıza/kardeşlerimize karşı yapılan katliama ve soykırıma Türkiye ve Türk milleti haricinde kimse sesini çıkarmazken, tepki koymazken, müdahalede bulunmazken, sadece MHP Türkiye ve Türk milleti adına sesini yükseltmiş müdahalede bulunmuştur.

Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş, Azerbaycan - Ermenistan arasındaki savaşın kaderini değiştirecek bir Özel Tim kurarak, Azerbaycanlı soydaşlarımızı ve kardeşlerimizi Ermenilerin zulmünden koruma amaçlı Azerbaycan'a göndermiştir."

BU VAHŞETİ UNUTMAYACAĞIZ

Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor

"Milliyetçi Ülkücü Hareket her zaman soydaşlarının sözü ve umudu olmuş ve olmaya devam etmektedir. Yüzünü Türk dünyasına çeviren ve esir altındaki Türkleri hürriyetlerine kavuşturmak için mücadele eden yegane parti Milliyetçi Hareket Partisidir.

26 Şubat 1992 tarihinde ermeni çeteleri tarafından gerçekleşen 20. yüzyılın en vahşi katliamı ve soykırımı sonucu şehit edilen Azerbaycanlı kardeşlerimizi/soydaşlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun" diye konuştu.